Home / Invatamant / Digital Business, la UMFST

Digital Business, la UMFST

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș au transmis marți, 3 noiembrie, faptul că Departamentul Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul UMFST invită studenții să se înscrie în Clubul de Digital Business din cadrul universității, acest proiect adresându-se tuturor studenților, indiferent de programul sau anul de studii, aceștia având ocazia de a-și dezvolta noi abilități digitale într-un context transdisciplinar.

,,Astfel, studenții vor avea ocazia să cunoască cum funcționează și cum se dezvoltă o afacere online, vor putea dezvolta aplicații pentru optimizarea proceselor de afaceri, vor crea conținut digital pentru promovare, vor experimenta soluții de promovare în mediul online și vor prelucra date utilizând soluții de Business Intelligence”, au informat reprezentanții UMFST.

Înscrierile se pot face la următorul link: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=ftE5uhw6yEOtrxFkeg7eYWtHjGmV6rdAoc59GYsC6QNURDhXNVZSWTc3TFA5Tk5FRVVDNkcwQlNDMS4u&fbclid=IwAR0SpDXllUi_sTNnncASjsv8r-n27CZe8iX-AaSlCMrFvuGdwzt73MNGIAg.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Legi pentru români. Legi pentru mureşeni

Citiți care sunt proiectele de lege pentru care vor milita liderii social-democraților mureșeni. Leonard Azamfirei. …