CAMERA DEPUTAȚILOR: Aurel Pintea, apărător al drepturilor ceferiștilor Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 864 Vizualizări

CAMERA DEPUTAȚILOR: Aurel Pintea, apărător al drepturilor ceferiștilor

Inginer de profesie, Aurel Pintea activează în domeniul ingineriei feroviare. Acolo și-a dezvoltat cultura muncii bine făcute, spiritul organizational și a învățat să se concentreze pe soluţii şi rezultate.

Este, la fel ca mulţi dintre colegii săi, la prima candidatură, și este onorat să facă parte din echipa de candidați pe care Partidul Social Democrat o propune pentru alegerile parlamentare.

„Echipa PSD Mureș e o echipă foarte bună, suntem profesioniști, eu zic că aducem plusvaloare atât județului, cât și municipiului Sighișoara și întregii zone din jurul municipiului”, spune Aurel Pintea.

Lobby pentru ceferiști

Ca specialist în căi ferate, sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate atât în ceea ce înseamnă munca, cât și regimul de lucru al acelor oameni, cât și dotarea cu utilaje a companiei, consideră Aurel Pintea.

Munca lor, a meseriașilor de cale, șefi de echipă, șefi districte nu mai este apreciată nici ca remunerație, nici ca dotare a angajaților, începând de la echipament care este de proastă calitate, materiale care se dau doar în cazul unor evenimente feroviare, iar șefii de districte sunt mai mereu descoperiți si nu mai pot respecta instrucțiile interne după care ei trebuie să facă întreținerea liniei”, explică acesta.Legat de salarizarea angajaților de la CFR, acesta spune că ar trebui o redefinire mai justă a modalității de calcul a veniturilor acestora.

De asemenea, Aurel Pintea își dorește ca în viitor, prevederile bugetare votate de Parlament să fie respectate în ceea ce privește infrastructura și nu numai, considerând că este una dintre problemele principale pentru care investițiile sunt întârziate.

“Când bugetezi o lucrare, apoi o scoți la licitație, lasă banii acolo pentru a se putea efectua lucrarea, pentru că, dacă, după ce a fost câștigată licitația, îi retragi, atunci nu se mai face nimic”, este mesajul direct și franc al candidatului PSD din zona Sighișoara pentru Camera Deputaților.

“Mesajul meu către alegători este să voteze candidații PSD pentru că în toți acești 20-25 de ani sunt singurii care au arătat ceva, au făcut ceva palpabil în țara aceasta. PSD-ul a făcut lucruri pe care poți să le atingi, poți să le folosești și să te folosești de ele, sunt singurii care au investit în Sighișoara – săli de sport, gara CFR, canalizare și apă curentă în Albesti, Sighișoara și în localitățile vecine etc.”

DATE BIOGRAFICE

Vârsta: 40 ani

2014 – prezent inginer, Compania Națională de Căi Ferate Române Brașov, Secția L2 Sighișoara

2012 – 2014 inginer economist, REPCON SA Oradea

2006 – 2012 inginer, Compania Națională de Căi Ferate Române Brașov, Secția L2 Sighișoara

2007 – 2012 administrator, SC PINCONST SRL Albești

2004 – 2006 inginer economist, SC Koldtex SRL Albești

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE