CAMERA DEPUTAȚILOR. Emil Mătea, visul unui tânăr pentru sportivii de performanță și proprietari Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1168 Vizualizări

CAMERA DEPUTAȚILOR. Emil Mătea, visul unui tânăr pentru sportivii de performanță și proprietari

Cel mai tânăr candidat mureșean al Partidului Social Democrat pentru alegerile parlamentare este un tânăr cu spirit de competiție. Emil Mătea a fost sportiv de performanță, în prezent antrenează campioni la ACS Dance Art, însă dovedește că este interesat să se dezvolte în permanență, fiind licențiat în Drept și student în prezent în domeniul în care și profesează – Topografie Minieră Informatizată și Cadastru, la Universitatea din Petroșani.

“Sunt cel mai tânăr candidat din echipa noastră și consider că această este cea mai puternică armă a mea, deoarece înțeleg cel mai bine problemele tinerilor, frustrările lor, dar și viziunea lor pentru un trai mai bun. Intrarea mea în politică a fost determinată de un vis, și anume visul de a trăi într-o Românie modernă, într-un județ cu un nivel de trai ridicat, într-un loc în care tinerii să își dorească să se stabilească, să se dezvolte și să fie mândri că fac parte din comunitate, iar încrederea și susținerea colegilor mei din echipă mă onorează și mă obligă să lupt pentru visul meu”, spune Emil Mătea într-un răspuns care are substanța unei confesiuni.

Tânărul candidează pe poziția a 10-a pe lista Partidului Social Democrat pentru Camera Deputaților.

Proiecte pentru România Viitorului

Fiind angrenat în sportul de performanță și muncind ca asistent registrator în domeniul cadastrului și al publicității imobiliare, proiectele sale legislative sunt gândite înspre cele două domenii.

“În calitate de fost sportiv de performanță am trăit pe propria piele neajunsurile cu care se confruntă un sportiv de acest nivel în România. Nu este normal ca dezvoltarea sportivului să depindă de situația financiară a familiei lui; nu este normal ca sportivul să nu fie recompensat corespunzător având în vedere munca și sacrificiul lui; nu este normal ca sportivul, la finalul carierei, să nu beneficieze de mecanisme care să-l introducă în câmpul muncii și să-i ofere o stabilitate financiară. Astfel, voi milita pentru modificarea Legii educației fizice și sportului și introducerea de amendamente prin care sportul să devină un pilon de bază în România viitorului. Filozofia mea se bazează pe celebrul citat ,,Mens sana in corpore sano” (,,O minte sănătoasă într-un corp sănătos”)”, punctează Emil Mătea.

Cu o experiență de peste 6 ani în domeniul cadastrului și al publicității imobiliare, Emil Mătea vine cu o propunere și în acest domeniu. “Am interacționat cu foarte mulți oameni cu probleme de carte funciară și am înțeles că pentru orice român proprietatea personală este una dintre cele mai importante valori și, cu toate acestea, cadastrul în România este unul dintre cele mai puțin dezvoltate domenii și cel mai puțin înțelese. De aceea, voi propune o nouă legislație în acest domeniu care să transparentizeze, să reducă birocrația și să ușureze mecanismul prin care proprietarii pot intra în legalitate în ceea ce privește imobilele lor”, explică Emil Mătea, candidat al PSD pentru Camera Deputaților.

“Sunt mândru de echipa noastră, o echipă de oameni integri, competenți, profesioniști și sunt convins că alături de colegii mei candidați pentru Senat și pentru Camera Deputaților vom forma o echipa reprezentativă și puternică, favorabilă dezvoltării județului și țării noastre”

DATE BIOGRAFICe

Vârsta: 30 ani

2012 – prezent Antrenor Dans Sportiv, ACS Dance Art Târgu Mureș

2012 – prezent Arbitru Dans Sportiv, Federația Română de Dans Sportiv

2013 – 2015 Antrenor Dans Sportiv, M-Team Târgu Mureș

2014 Mediator, SC Smart Cable SRL

2014 – 2015 Agent vânzări, Telekom Romania

2015 – prezent Asistent Registrator, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE