Home / Business / CIS GAZ, furnizor de ultimă instanță de gaze naturale

CIS GAZ, furnizor de ultimă instanță de gaze naturale

Potrivit www.investenergy.ro, Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE a publicat lista furnizorilor de ultimă instanță de gaze naturale desemnați, și anume: CEZ Vânzare, CIS GAZ, Electrica Furnizare, Engie România și Premier Energy.

,, ANRE a desemnat FUI pe gaze pentru a asigura furnizarea în regim de ultimă instanță clienţilor finali care ajung în situația de a nu avea asigurată furnizarea gazelor naturale din nicio altă sursă. Autoritatea a organizat un proces de selecţie pentru desemnarea a cel puțin 3 furnizori de ultimă instanţă de gaze naturale, a decis să fie 5 FUI, care au obligația să publice, în secţiunea dedicată de pe pagina proprie de internet, preţurile pentru furnizarea gazelor naturale în regim de ultimă instanță, inclusiv a valorilor componentelor sale, precum și Contractul-cadru de furnizare a gazelor naturale în regim de ultimă instanță”, informează sursa menționată.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Prefectul Mara Togănel, mesaj pentru mureșeni: ”Lupta împotriva pandemiei este o muncă de echipă!”

În această săptămână, s-a înregistrat o scădere ușoară a ratei de incidență a cazurilor pozitive …