Home / Administratie / Componența comisiilor din cadrul Consiliului Județean Mureș

Componența comisiilor din cadrul Consiliului Județean Mureș

Aleșii județeni au decis joi, 5 noiembrie, cu ocazia unei ședințe extraordinare de lucru convocată ”de îndată” componența comisiilor de specialitate de la nivelul Consiliului Județean Mureș.

”Nominalizarea membrilor care vor face parte din comisii se face de către fiecare grup de consilieri, iar a consilierilor independenți, de către consiliul județean, avându-se în vedere, de regulă, opțiunea acestora, pregătirea profesională și domeniul în care își desfășoară activitatea. Un consilier județean poate să facă parte din cel puțin o comisie și din cel mult trei comisii, dintre care una este de bază. Comisiile de specialitate au în componență un număr impar de membri și vor funcționa pe întreaga durată a mandatului Consiliului Județean Mureș, în componența adoptată”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

Comisia tehnico – economică: Kupás János (UDMR), Kolcsár Anquetil Károly (UDMR), Szabó Árpád (UDMR); Marius Baciu (PNL), Ovidiu Georgescu (PNL), Ovidiu Dancu (PSD) și Alexandru Cîmpeanu (PSD).

Comisia de amenajare a teritoriului şi urbanism: Szigyártó Zsombor István (UDMR), Ilyés Lóránd (UDMR), Ovidiu Modorcea (PNL), Dan Eugen Bândea (PNL), Cosmin Pop (PSD).

Comisia de servicii publice: Aszalos Gavril (UDMR), Tatár Béla (UDMR), Kovács Mihály Levente, plus un consilier de la PNL și un consilier de la PSD.

Comisia de sănătate și pentru activități social – culturale: Kedei Pál Elöd (UDMR), Valentin Drăghici (PNL), Tiberiu Bățagă (PSD), Mihaela Daciana Natea (PMP), plus un consilier de la UDMR.

Comisia juridică, ordine publică şi relaţii internaţionale: Szász Izolda (UDMR), Szabó Albert (UDMR), Petru Zelariu (UDMR), Ovidiu Tudor Ilieș (PNL), Ionuț Ovidiu Cengher (PNL), Dragoș Tiberiu Bardoși (PSD), plus un consilier de la PMP.

Comisia pentru agricultură şi mediu: Kozma Mónika (UDMR), Birtalan István Balázs (UDMR), Bartha Mihály (UDMR), Dumitrița Gliga (PSD), plus un consilier PNL.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Sunt în lucru 43 de kilometri de autostradă, de la Târgu Mureș la Cluj

Sunt în lucru 43 de kilometri de autostradă, de la Târgu Mureș la Cluj.Din septembrie, …