Idealica și știința Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 350 Vizualizări

Idealica și știința

De-a lungul timpului s-au adunat o mulțime de mituri despre slăbit, însă în spatele acestora nu există de cele mai multe ori nicio dovadă științifică care să le valideze. 

Idealica este un produs ale cărui efecte au fost demonstrate clinic prin diverse teste, certificat în UE, ce se supune standardelor înalte de calitate și producție. Este un tratament foarte eficient în procesul de slăbire cu dieta rapida, iar în spatele efectelor acestuia se află, de fapt, câteva principii științifice.

Legătura dintre compoziția tratamentului Idealica și pierderea kilogramelor în plus

Sunt multe suplimente alimentare pe piață ce promit arderea țesutului adipos și modelarea corporală. În realitate, nu sunt altceva decât promisiuni deșarte.

Am analizat Idealica, părerile sunt împărțite, tocmai de aceea merită să îi realizăm o analiză mai detaliată a ingredientelor acestuia.

Principalul ingredient este extractul de rambutan. În cazul în care nu sunteți familiari cu acest fruct, în linii mari este un fruct cu coajă roșie și țepi, originar din Indonezia, foarte similar cu luchee.

Rambutanul este un fruct minune deoarece are o compoziție nutrițională fascinantă. Este plin de vitamina C, fier, magneziu și potasiu, precum și multe alte vitamine precum vitamina B12 și vitamina A. 

Însă, care este legătura dintre rambutan și slăbit?

În primul rând este plin de fibre, fiind știut că fibrele ajută la o digestie mai bună și la crearea stării de sațietate pe o perioadă îndelungată. În momentul în care apetitul alimentar este normal, noi nu vom mai consuma atât de multe calorii, rezultând astfel pierderea kilogramelor în plus.

Mai mult decât atât, rambutanul este bun și pentru sănătatea părului, a pielii, este un tratament natural pentru diabet și boli cardiace, prevenind în același timp și cancerul. 

Toate aceste lucruri deoarece fructul minune are multă vitamina C și cupru (eficiente pentru a preveni ruperea părului, având și acțiune antibacteriană) și cantități mari de fibre (reducând nivelul de glucoză și a colesterolului din sânge). 

Cafeaua verde, shambala și bitter orange

Pe lângă rambutan, Idealica mai conține și cafea verde, shambala și bitter orange.

În primul rând trebuie să avem în vedere câteva aspecte privind kilogramele în plus. Pentru a arde grăsimea, corpul trebuie prima dată să o descompună apoi să o multe în fluxul de sânge. 

În acest sens, compușii din ceaiul verde pot ajuta acest proces prin creșterea efectelor hormonilor de ardere a grăsimilor (noradrenalina). De asemenea, extractul de ceai verde conține și mulți antioxidanți ce ajută la inhibarea unei enzime care descompune norepinefrina. În momentul în care această enzimă este inhibată, cantitatea de norepinefrină crește, favorizând astfel descompunerea grăsimii.

După cum puteți vedea, în spatele fiecărui ingredient din Idealica se află principii științifice foarte bine studiate și demonstrate. 

La fel este și în cazul extractului de shambala ce are capacitatea de a îmbunătăți funcțiile metabolice. 

Portocala amară (bitter orange) este adesea folosită în suplimentele pentru slăbit deoarece conține sinefrină, aceasta fiind o substanță chimică foarte similară cu efedra din plante. 

Ce efect are l-carnitină și picolinatul de crom din Idealica asupra kilogramelor în plus?

L-carnitina este un derivat de aminoazici naturali, utilizat pentru pierderea kilogramelor în plus, având, de asemenea și un impact pozitiv asupra creierului. Cu toate acestea, afirmațiile vehiculate în mass-media și în rândul oamenilor nu se potrivesc întotdeauna cu știința, de aceea ținem să evidențiem care sunt punctele tari și punctele slabe ale acestui ingredient.

Principala funcție a acestei componente este de a produce energie, ajutând la transportul acizilor grași în mitocondrii unde pot fi arși pentru a energiza corpul. 

Deoarece L-carnitina ajută la mutarea mai multor acizi grași în celule pentru a fi arși, ați putea crede că acest lucru vă va crește capacitatea de a arde grăsimi și de a pierde în greutate.

Cu toate acestea, corpul uman este extrem de complex, iar rezultatele studiilor atât la om, cât și la animale sunt mixte, depinzând foarte mult de structura internă a fiecăruia. 

Însă, nu putem nega faptul că poate stimula arderea țesutului adipos, având în vedere și faptul că interacționează și cu celelalte ingrediente din Idealica.

Ajungând și la ultimul ingredient din Idealica, trebuie să aflați că picolinatul de crom ajută la susținerea metabolismului și la menținerea nivelului de glucoză în limitele normale, fiind unul dintre cele mai apreciate și folosite minerale naturale în suplimentele pentru slăbit.

Este destul de greu de obținut din alimentație în cantități mai mari, tocmai de aceea picăturile Idealica reprezintă o variantă potrivită, dând un impuls metabolismului. 

Compoziția picăturilor Idealica nu este o întâmplare, în spatele acestora stând studii și teste clinice care să demonstreze eficiența acestora. 

Dacă aruncăm un ochi pe Idealica forum o să observăm o mulțime de opinii pozitive, oameni mulțumiți care au scăpat chiar și de 15 kilograme după o singură cură cu acest tratament.

Picăturile se administrează dimineața și seara, aproximativ 25 de picături într-un pahar cu apă (200 de mililitrii). În prima săptămână trebuie să vă așteptați la prelucrarea țesutului adipos, în a doua săptămână la modificarea corporală drastică, iar în a treia săptămână la un plus de sănătate deoarece se va curăța corpul de toxine.

În timpul acestui tratament nu uitați să beți multă apă deoarece ajută metabolismul, mâncați micul dejun, fiind cea mai importantă masă a zilei pe care o luați (de preferat consumați ouă deoarece sunt o sursă extraordinară de proteine) și încercați să consumați cât mai puțin zahăr, spre deloc. 

De unde cumpărăm Idealica?

Idealica se poate achiziționa doar de pe site-ul producătorului. Este important să menționăm că nu trebuie să scoateți din buzunar foarte mulți lei pentru acest tratament deoarece din punct de vedere al Idealica Pret se încadrează în rândul produselor pe care oricine și-i le poate permite. 

Idealica este în special recomandată persoanelor supraponderale deoarece are un efect drastic asupra corpului. Nu se recomandă începerea tratamentului cu Idealica dacă sunteți alergici la unul dintre ingrediente, iar în cazul în care aveți probleme cardiace sau administrați și alte medicamente pentru boli cronice trebuie neapărat să consultați medicul de familie înainte de a începe administrarea picăturilor Idealica.

Să slăbești este, de fapt, o știință, iar primul pas se face cu Idealica. 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE