Locuitorii din Mureș se vor putea bucura de oferta de Black Friday marca ideall.ro! Ce beneficii poți avea, în afara transportului gratuit și rapid? Află aici! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 990 Vizualizări

Locuitorii din Mureș se vor putea bucura de oferta de Black Friday marca ideall.ro! Ce beneficii poți avea, în afara transportului gratuit și rapid? Află aici!

Unul dintre magazinele online ce comercializează cele mai bune electronice, electrocasnice și nu numai, ideall.ro, va face o mulțime de mureșeni fericiți cu oferta specială de Black Friday. Fiind perioada marilor reduceri, această companie vine cu o mulțime de avantaje de care te poți bucura și tu, dacă vrei să investești inteligent. Află ce ți-a pregătit!

De ce ar trebui mureșenii să aleagă ideall.ro de Black Friday?

Sigur există o mulțime de oameni ce așteaptă cu nerăbdare perioada în care pot cumpăra produse de top la prețuri mai mici decât în restul anului. Printre preferatele din fiecare an se numără, bineînțeles, electrocasnicele și electronicele, pentru că acestea sunt mai mult decât esențiale. 

Desigur, ofertele de pe piață nu se limitează doar la acestea, însă ele sunt cele care merită cel mai mult așteptarea, pentru că prețurile sunt foarte avantajoase.

Pentru a face o alegere inspirată, ideall.ro vine în ajutorul tău cu beneficii de care poți profita pentru a investi inteligent, fiind unul dintre principalele magazine online de electronice și electrocasnice de pe piața locală de electro-retail, având în spate 11 ani de tradiție.

Înființat de Cătălin Florin Ciolpan, în anul 2009, magazinul Ideall este un partener al familiilor de români în materie de electrocasnice. Este formată din 3 acționari, fiind finanțată doar din capital propriu, are un depozit de 5.000 de metri pătrați, produse de calitate și la prețuri corecte, face livrarea cu flotă proprie și personal specializat și are o gamă largă de articole puse la dispoziția clienților.

Oferta de produse și reducerile mari de Black Friday

Peste 1.000 de produse, în special electrocasnice și electronice, vor avea reduceri de până la 60% în perioada 12 noiembrie, de la ora 20:00, până la 15 noiembrie și 19 noiembrie (ora 20:00), până la 22 noiembrie 2020. Aici poți găsi toate produsele utile pentru casă, ce îți pot face viața mai ușoară.

De exemplu, poți să găsești combine frigorifice în oferta ideall.ro la un preț special, pe lângă o mulțime de alte produse performante, cum ar fi aragazuri, mașini de spălat, uscătoare, televizoare, aspiratoare sau hote.

Livrare gratuită, rapidă și până în casă

Pentru că cei de la Ideall știu cât de inconvenabil este să ți se aducă coletul doar până la scara blocului, ei vor avea grijă de asta. Pe lângă faptul că aceștia fac livrările în mod gratuit pe o arie de aproximativ 80% din teritoriul României, transportul este rapid (între 1-7 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul propriu de Black Friday), se face cu flotă și personal specializat și, pe lângă aceste lucruri, toți clienții beneficiază de verificarea coletului.

2 opțiuni de plată

Pe lângă achitarea integrală, poți alege să plătești produsele în până la 18 rate fără dobândă, pentru a te putea bucura de ofertele speciale fără a avea griji pe planul financiar. 

Astfel, îți asiguri toate produsele preferate, chiar dacă nu ai un buget generos în acea perioadă.

Fă-ți cont pe ideall.ro, pentru a fi primul care se bucură de reduceri, și pregătește-ți lista cu produsele preferate!

Sursa foto: shutterstock.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE