Home / Administratie / Pod refăcut, pe DJ 153C

Pod refăcut, pe DJ 153C

Anunț

“Consiliul Județean Mureș titular al proiectului „Refacere 1 pod pe DJ 153C (Gurghiu)”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş, fără studiu de evaluare a impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Refacere 1 pod pe DJ 153C (Gurghiu)”, propus a fi amplasat în județul Mureș, comuna Gurghiu, pe Drumul Județean 153C (DN15) – Solovăstru – Gurghiu – Ibănești – limita județ Harghita.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare prin poștă: municipiul Târgu Mureş, str. Podeni, nr.10, e-mail: office@apmms.anpm.ro sau fax: 0265/314985, în termen de 10 de zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Mureş.”

p.Președinte, Szász Zoltán Tibor Administrator public   Secretar general,                                    Paul Cosma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dan Vasile Dumitru, mesaj de Ziua Națională a României

Cu prilejul Zilei Naționale a Românei, primarul comunei Ibănești, Dan Vasile Dumitru a transmis un …