Home / Administratie / Prefectul de Mureș, vizită la DSP!

Prefectul de Mureș, vizită la DSP!

Distribuie

Prefectul Județului Mureș, Mara Togănel, a anunțat joi, 5 octombrie, faptul că s-a întâlnit cu angajații DSP Mureș, cadrele medicale școlare și voluntarii care efectuează anchetele epidemiologice și răspund apelurilor din call center.

,,Știm că există întârzieri în efectuarea anchetelor și m-am asigurat că se lucrează la capacitate maximă pentru aducerea lor la zi. Un mare ajutor este dat și de cei 38 de studenți de la medicină militară, care sprijină eforturile de combatere a pandemiei în următoarea perioadă. În total, 20 de angajați DSP, 30 de asistenți medicali școlari și cei 38 de studenți voluntari lucrează zilnic pentru a descoperi și izola potențialele cazuri – sursă de infecție. Lor și celor din linia întâi în lupta anti-Covid le mulțumesc și le transmit încurajările mureșenilor. Împreună vom traversa aceste momente dificile”, a transmis Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

Andreea ȚIȚIU

 

De asemenea, verificati

Sistare de gaze naturale într-o localitate mureșeană

Distribuie Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.