Priorități pentru Sighișoara anunțate de Iulian Sîrbu Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 738 Vizualizări

Priorități pentru Sighișoara anunțate de Iulian Sîrbu

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a anunțat luni, 2 noiembrie, faptul că la data de 2 noiembrie s-au pornit demersurile pentru planul operativ de deszăpezire în municipiul Sighișoara, pentru sezonul 2020 – 2021, iar o a doua prioritate este reprezentată de restaurarea Cetății Sighișoara, în acest sens primarul având o întâlnire cu reprezentanții Institutului Național al Patrimoniului.

,,Este un proiect mare, unic, necesită timp, însă mi-am arătat toată disponibilitatea pentru ca acesta să prindă contur, într-un timp cât mai scurt posibil. Am atras atenția că nu aș vrea ca lucrurile să se concretizeze când este prea târziu”, a informat, pe pagina sa de Facebook, Iulian Sîrbu.

Tot în cadrul postării, noul primar al municipiului Sighișoara a asigurat cetățenii de transparența comunicării, anunțând faptul că este deschis la dialog și la problemele semnalate.

,,V-am obișnuit cu o comunicare permanentă și sinceră, din partea mea. Așa voi face, în continuare. Însă, muncim de zor și la chestiuni care nu se văd imediat, dar vă asigur că lucrurile au început să se miște într-un alt ritm în orașul nostru. Mulți dintre dumneavoastră deja ați văzut, concret. În continuare, rezolv problemele pe care mi le semnalați și sunt deschis la dialog”, se regăsește în cadrul postării.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE