SENAT. Sergiu Ioan Brefelean, pro digitalizare instituțională Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1630 Vizualizări

SENAT. Sergiu Ioan Brefelean, pro digitalizare instituțională

Cu o carieră vastă în domeniul proiectării, dirigenției de șantier și execuției de șantier, achiziții publice și investiții în domeniul construcțiilor și cu o activitate susținută în domeniul social ca voluntar, Sergiu Ioan Brefelean și-a propus să își pună cunoștințele în slujba comunității.

“Candidez la Senat pentru că am avut mereu impresia despre mine că pot să fac diferența, pentru că mi-am propus să schimb lumea, comunitatea, le-am promis copiilor mei că o să schimb lumea pentru ei, pentru că i-am promis soției mele că o să lupt în fiecare zi ca să schimb lucrurile”, spune Sergiu Ioan Brefelean, candidatul care închide lista Partidului Social Democrat pentru Senatul României.

Ca proiecte legislative, Sergiu Ioan Brefelean are propuneri în domeniul în care activează, respectiv cel umanitar. Primul proiect care vizează cam orice domeniu se referă la digitalizarea instituțională.

“Din punctul de vedere al meseriei, pe partea de construcții m-am lovit de administrație publică foarte, foarte stufoasă. De exemplu, mi se pare neverosimil să eliberezi un extras de carte funciară, care poate fi eliberat online, după care îl listezi, îl pui fizic într-un dosar și te duci cu el la anumite instituții să îl depui în formă fizică și doar pandemia să le facă să le accepte digital sau în formă scanată. Deci practic, odată pentru totdeauna, că e pandemie, că nu e, documentele trebuie să iasă într-un interval foarte scurt și cu primire exclusiv online”, explică Sergiu Ioan Brefelean.

Pe partea socială, candidatul PSD pentru Senatul României a identificat, ca o problemă majoră, lipsa permanenței în ajutor. “Ce aș schimba? Aș face un serviciu de permanență, de criză, foarte bine organizat. De asemenea, trebuie să vedem ce face o organizație neguvernamentală cu 10.000 de lei și ce face o instituție a statului cu aceeași sumă. Cu 10.000 de lei, o fundație poate să atingă mult mai multe vieți decât instituțiile statului și s-ar putea ca motivul pentru care se întâmplă lucrul acesta să aibă legătură cu felul cum sunt aranjate și conduse aceste instituții. Foarte important, nu acuz pe nimeni de nimic, dar dacă vrem ceva nou, trebuie să dispară stiluri vechi”, a mai arătat Sergiu Ioan Brefelean.

“Echipa este puternică, are o așezare corectă și nu pot decât să fiu onorat să fiu aici, iar mesajul pentru alegătorii mei este că e timpul să nu fim subiectivi și e timpul să ne uităm cu mintea deschisă la candidați, la realizări, la program și să votăm asta. Realmente, votați candidații care vor reprezenta zona noastră”

DATE BIOGRAFICE

Vârstă: 35 ani

2017 – prezent Inginer constructor, SNGN ROMGAZ, Sucursala Mureș

2016 – prezent Administrator/asociat B&B ORTO PROIECT SRL

2013 – 2016 Șef departament tehnic, SC GPT Lora Services SRL

2012 – 2015 Angajat part-time, SC Ancora Cons SRL

2009 – 2014 Profesor formator, șef catedră tehnicieni constructori, Institutul Preuniversitar SC Titan Expert Construct SRL Cristești

2008 – 2015 Inginer constructor/coordonator șantier, SC Oane Comexim SRL

  • Etichete:
  • psd
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE