Viceprimar nou, ”pentru progres”, la Sărmașu Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3873 Vizualizări

Viceprimar nou, ”pentru progres”, la Sărmașu

Consilierii locali ai orașului Sărmașu au decis joi, 5 noiembrie, într-o ședință extraordinară de lucru, ca noul viceprimar al orașului să fie Trombitás Jolán, aflată pe lista UDMR Sărmașu pentru funcția de consilier local la scrutinul din data de 27 septembrie.

Apel pentru muncă în echipă

Momentul votului a fost precedat de două propuneri pentru funcția de viceprimar. Prima propunere, Trombitás Jolán (UDMR), a venit din partea primarului independent Valer Botezan, iar cea de-a doua, Viragos Toth Alexandru (UDMR), a fost făcută de fostul primar al orașului în perioada 2002-2020, consilierul local Ioan Mocean. Întrucât Viragos Toth Alexandru a declinat propunerea, la votul final, care s-a exercitat în mod secret, a intrat doar Trombitás Jolán, care a întrunit 10 voturi ”pentru” și 5 ”împotrivă.”

”Sunt bucuros că ați ales-o astăzi pentru că este un om cu bun simț, cu respect, și reflectă oarecum votul dat de cetățeni. Un vot al schimbării, un vot al noului, un vot al renașterii localității noastre prin această schimbare. Unii spun că ne va fi greu, că suntem la început, că suntem începători și nu avem așa multă experință în administrație publică. Dar poate că nu avem nici așa multe metehne vechi, venite din trecut. Orice noutate vine pentru progres. Doamna Trombitás este femeie, avem prefect femeie care se descurcă foarte bine, deci nu văd o problemă că o femeie este viceprimar al orașului Sărmașu”, a afirmat Valer Botezan.

”Sunt convins că împreună cu ea și bineînțeles împreună cu dumneavoastră de acum să dezvoltăm Sărmașu, pentru că cetățenii își doresc cel mai mult să mergem înainte, să ne dezvoltăm și să aducem proiecte care să aducă locuri de muncă, să atragem tinerii în localitatea noastră și să facem tot ceea ce facem numai în interesul cetățenilor și nu în interese de partid sau în interese politicianiste”, a adăugat primarul orașului Sărmașu.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE