FOTO: Doi mureșeni, reținuți pentru braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1854 Vizualizări

FOTO: Doi mureșeni, reținuți pentru braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor!

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din Mureș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, au pus în executare vineri, 6 noiembrie, trei mandate de percheziţie domiciliară, în județul Mureș, la locuinţele a doi bărbați bănuiți de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor şi braconaj cinegetic.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, din cercetări a reieșit că din cursul lunii iunie 2020 și până în prezent cei în cauză, în vârstă de 21, respectiv 26 de ani, din comuna Daneș, s-ar fi deplasat în zona unui fond de vânătoare din Sighișoara și fără a deține autorizație de vânătoare ar fi braconat mai multe exemplare din specia vânat.

”Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 4.000 de euro. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, o armă neletală supusă autorizării cu muniția aferentă, o arbaletă, două sulițe, 33 de trofee de căprior și cerb, un trofeu de urs, două piei de mistreț, un autovehicul de teren, precum și mai multe medii informatice de stocare. La aceeași dată, față de cei doi bărbați, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și braconaj cinegetic”, se menționează în comunicat.

La activități au participat și poliţişti din cadrul Poliției municipiului Sighișoara, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Ordine Publică, specialişti criminalişti şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE