Partidul Social Democrat – Organizația județeană Mureș vă provoacă la schimbare pe 6 decembrie 2020! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1272 Vizualizări

Partidul Social Democrat – Organizația județeană Mureș vă provoacă la schimbare pe 6 decembrie 2020!

Avem echipa care crede în performanță, care ridică experiența la nivel de excelență și pune sănătatea tuturor pe primul loc!

Vineri, 6 noiembrie, s-a dat startul unei campanii electorale dificile atât pentru alegători, cât și pentru candidați, pe parcursul lunii care urmează cu toții trebuind să aplicăm măsurile de siguranță sanitară, din respect reciproc.

Președintele interimar al PSD Mureș, Dumitrița Gliga, deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților și se prezintă în fața mureșenilor ca antreprenor de succes, cu o vastă experiență juridică în mediul privat, cunoștințe valoroase din domeniul agricol, exporturi și relații externe, marketing corporatist. Domenii între care nu există, aparent, nicio legătură și tocmai în asta constă valoarea locului 1 la Camera Deputaților – Dumitrița Gliga: performanța!

Dumitrița Gliga pornește în campania electorală cu sloganul care o descrie perfect ca lider al unei echipe: ”Credem în performanță!”.

Al doilea loc pe această listă este ocupat de președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților în mandatul care tocmai se încheie, Corneliu-Florin Buicu. O personalitate apreciată în mod egal de colegii de partid și de colegii din Camera Deputaților pentru activitatea cu rezultate deosebite în domeniul sănătății. Reușitele sale cuprind 34 de proiecte devenite legi, printre care se remarcă Legea privind salarizarea personalului medical din România și Legea privind prevenția și depistarea precoce a diabetului.

Conf. univ. Corneliu-Florin Buicu este însoțit de sloganul care-i descrie perfect activitatea: ”Sănătate pentru Mureș! Sănătate pentru toți!”.

Continuăm prezentarea cu cel mai nou membru al echipei, omul cu o experiență universitară și un parcurs profesional care îl plasează în zona excelenței: rectorul U.M.F.S.T. „George Emil Palade” din Târgu Mureș, Leonard Azamfirei – locul unu pe lista candidaților pentru Senat. Energia de care dă dovadă la conducerea celei mai importante instituții de învățământ din zonă a condus la internaționalizarea în premieră a unei universități din România prin crearea unei filiale în Germania.

Prof. dr. univ. Leonard Azamfirei întruchipează expresia și imaginea cuvintelor cu care se prezintă mureșenilor: ”Experiență. Excelență.”

PSD vine în fața mureșenilor cu cea mai competitivă echipă de candidați propusă de formațiunile politice înscrise în această cursă electorală.

Partidul Social Democrat Mureș a stabilit ca și criterii pentru nominalizarea candidaților experiența profesională a acestora, precum și reprezentarea echilibrată a domeniilor de activitate cu importanță majoră pentru timpurile pe care le trăim.

Considerăm că Programul de Guvernare propus de PSD pentru România este sustenabil, bazat pe realitățile social – economice și are în vedere actualele provocări majore impuse de pandemie. Venim în fața dumneavoastră, din nou, cu soluții viabile pentru Dezvoltarea locală și regională, Muncă și demnitate socială, Economie și fiscalitate, Educație și cercetare, Sănătate, Agricultură și, nu în ultimul rând, Planul PSD pentru combaterea pandemiei. Îi invităm pe toți mureșenii să consulte Programul de Guvernare propus de noi, în detaliu, accesând următorul link https://www.psd.ro/planul-de-guvernare-al-psd/

Mai jos, vă prezentăm lista candidaților PSD Mureș pentru Senat și Camera Deputaților:

SENAT:

1. Leonard AZAMFIREI – Târgu Mureș, medic primar ATI, prof. univ. dr., rectorul U.M.F.S.T. “George Emil Palade” Târgu Mureș;

2. Cosmin POP – Târgu Mureș, inginer;

3. Dragoș Tiberiu BARDOȘI – Târgu Mureș, jurnalist;

4. Alexandru CÎMPEANU – Târgu Mureș, jurist;

5. Elena Simona TURCU – Iernut, profesor;

6. Sergiu BREFELEAN – Sângiorgiu de Mureș, inginer constructor CCI;

CAMERA DEPUTATILOR:

1. Dumitrița GLIGA – Reghin, jurist, manager, președinte interimar PSD Mureș;

2. Corneliu Florin BUICU – Târgu Mureș, medic primar sănătate publică, conf. univ. dr., deputat;

3. Dinu SOCOTAR – Târgu Mureș, inginer, deputat;

4. Ovidiu DANCU – Luduș, inginer;

5. Aurel PINTEA – Albești, inginer;

6. Emanoil CIRLEA – Târnăveni, inginer;

7. Doina Camelia MOGA – Sărmașu, inginer;

8. Sergiu Vasile PAPUC – Târgu Mureș, avocat;

9. Dragoș Cristian PUI – Reghin, economist;

10. Emil MĂTEA – Sâncraiul de Mureș, jurist.

Vă invităm să urmăriți și clipul de deschidere a campaniei electorale la următorul link https://www.facebook.com/gligadumitrita/videos/387975432646596/

Președinte interimar PSD Mureș,

Dumitrița GLIGA

Târgu Mureș, 6 noiembrie 2020

(Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația județeană Mureș,
executat de SC Agridor Media SRL, prin www.zi-de-zi.,ro, Cod Mandatar Financiar 11200020)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE