Home / Politic / ”Dezvoltare”, cuvântul cheie al campaniei PNL Mureș

”Dezvoltare”, cuvântul cheie al campaniei PNL Mureș

Distribuie

Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Mureș, senatorul Cristian Chirteș, a anunțat vineri, 6  noiembrie, cu prilejul unei conferințe de presă, că sloganul liberalilor mureșeni din campania electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie este ”Dezvoltăm România, dezvoltăm Mureșul.”

Program electoral structurat în 8 capitole

Potrivit liderului PNL Mureș, programul politic al liberalilor mureșeni este structurat în 8 capitole principale.

”Proiectul de campanie, inclusiv proiectul politic al Partidului Național Liberal, al candidaților din Mureș pentru Parlamentul României se referă și în special la programul național și proiect de dezvoltare a României. Sloganul nostru este ”Dezvoltăm România, dezvoltăm Mureșul”. Am identificat în surse de finanțare pentru județul Mureș obiective de investiții pe care va trebui noi, ca parlamentari, nu numai cei din Partidul Național Liberal, dar toți parlamentarii din județul Mureș, să le susțină. Și avem structurat programul de campanie, programul politic, în 8 puncte care se referă la infrastructura de transporturi, se referă la investiții în infrastructura energetică, economie și mediul de afaceri, vom vorbi cetățenilor despre infrasructura de sănătate, infrastructura pentru educație, programe pentru mediul cultural și susținerea mediului universitar. De asemenea, vom vorbi în această campanie despre investiții în dezvoltarea locală și turism, de asemenea un capitol separat este infrastructura agricolă în care vom vorbi mult despre noua politică agricolă comună care aduce României multe avantaje, dar și câteva dezavantaje. De asemenea, pentru noi foarte importante sunt investițiile de mediu și bineînțeles un capitol aparte se referă la infrastructura sportivă. Cuvântul cheie al campaniei electorale pe care PNL o va desfășura în județul Mureș este ”dezvoltare”. Prin statutul nostrul, prin oamenii pe care îi reprezentăm, credem și suntem convinși că doar dezvoltarea și investițiile pot mișca România”, a declarat senatorul Cristian Chirteș.

Campanie electorală în condiții speciale

Președintele liberalilor mureșeni a mai precizat că echipele PNL de campanie electorală vor respecta măsurile de prevenire a infecției cu noul coronavirus și făcut un apel pentru respectarea normelor de igienă în secțiile de votare la scrutinul din 6 decembrie.

”Vom evita adunările mai mari de 10 oameni, campania electroală se va duce pe stradă, în echipe de câte doi sau echipele de campanie vor fi formate din grupuri de maxim 6 persoane”, a precizat senatorul Cristian Chirteș.

În aceeași conferință de presă, președintele PNL Mureș a mai menționat că cetățenii trebuie să știe că ”nu se mai pot amâna aceste alegeri” deoarece ”Constituția nu mai permite acest lucru.”

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Despre situația jalnică a clădirii Colegiului Național „Unirea”, la întâlnirea Ministrului Educației cu directorii de școli

Distribuie Ligia Deca, Ministrul Educației, a participat la o ședință de lucru cu directorii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.