Home / Business / Se va implica CL Târgu Mureș în administrarea Aeroportului? Răspunsul lui Péter Ferenc

Se va implica CL Târgu Mureș în administrarea Aeroportului? Răspunsul lui Péter Ferenc

Distribuie

Președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, a declarat miercuri, 4 noiembrie, că autoritatea județeană este de acord cu o viitoare implicare a Consiliului Local Târgu Mureș în administrarea Aeroportului Internațional ”Transilvania Târgu Mureș”, obiectiv economic aflat sub tutela Consiliului Județean Mureș.

”Vom avea (discuții cu primarul municipiului Târgu Mureș – n.r.), vă garantez că vom avea și în legătură cu Aeroportul ”Transilvania” și în legătură cu alte proiecte, Zona Metropolitană despre care n-am dorit acum să vorbim, dar sunt lucruri despre care în perioada viitoare vom ține conferințe de presă și vom discuta. Într-un termen scurt colegii noștri atât de la Consiliul Județean, cât și de la Primărie vor face o analiză și efectiv vom avea câteva puncte pe care trebuie să le rezolvăm foarte urgent și aici vom avea un grafic de lucru cum vom colabora în perioada următoare”, a afirmat Péter Ferenc, cu prilejul unei conferințe de presă susținută alături de primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán.

”Doar împreună vom reuși, doar împreună reușim să trecem peste aceste lucruri care erau dureroase atât pentru Târgu Mureș cât și pentru județul Mureș”, a adăugat președintele Consiliului Județean Mureș, care deține și funcția de lider al UDMR Mureș.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.