Va avea PNL vice la CJ Mureș și la Primăria Târgu Mureș? Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1649 Vizualizări

Va avea PNL vice la CJ Mureș și la Primăria Târgu Mureș?

Liberalii mureșeni revendică atât o poziție de viceprimar al Primăriei municipiului Târgu Mureș, cât și una de vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, a anunțat vineri, 6 noiembrie, cu prilejul unei conferințe de presă, senatorul Cristian Chirteș, președintele PNL Târgu Mureș.

”Am avut întâlniri cu cei din UDMR. Nu am luat încă nicio decizie, nu s-a stabilit nimic, am avut o discuție de principiu, despre posibilitatea creării unor majorități chiar și în Consiliul Local al muncipiului Târgu Mureș cât și în Consiliul Județean, dar până astăzi nu am luat încă o decizie nici noi asupra numelor, nici partea UDMR asupra numelor”, a afirmat senatorul Cristian Chirteș.

”Noi ne menținem intenția de a avea un vicepreședinte la Consiliul Județean Mureș și un viceprimar la Consiliul Local Târgu Mureș. Avem cel mai mare număr de consilieri locali, în afară de UDMR, în Consiliul Local Târgu Mureș, avem cel mai mare număr de consilieri județeni după UDMR în Consiliul Județean Mureș. Da, am solicitat acest lucru, de a avea un viceprimar și un vicepreședinte de Consiliu Județean”, a adăugat liderul PNL Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE