A doua victorie la volei Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 656 Vizualizări

A doua victorie la volei

În primul meci al celui de-al doilea turneu organizat de CSU Medicina CNUE Târgu Mureș în noua ediție a Diviziei A1 la volei feminin formația mureșeană s-a impus cu 3-2 (25-21, 20-25, 20-25, 25-17, 15-10) în fața echipei CSO Voluntari. Ca și în cele două întâlniri ale primului turneu (1-3 cu Știința Bacău și 3-1 cu CS Medgidia), echipa mureșeană și-a adjudecat primul set. A fost un prim act echilibrat, în care ambele formații s-au aflat la conducere. După ce ilfovencele au avut avantaj de 3 puncte, echipa antrenorului Predrag Zucovic a reușit să treacă din nou la conducere la 21-20 și a mai pierdut un singur punct până la final. Au urmat însă două seturi cu desfășurări diferite, dar încheiate cu același scor, ambele în favoarea echipei din Voluntari. În al doilea mureșencele au condus doar cu 2-0 și au reușit o serie de 5 puncte la final, reducând de la 15-24. În al treilea ilfovencele s-au aflat în permanență la conducere și s-au impus fără emoții, reușind al doilea punct al ediției, după 2-3 cu U Cluj în primul turneu. Echipa gazdă a început mult mai concentrată actul al patrulea, l-a câștigat detașat, obținând și ea un punct. Pentru un al doilea era nevoie să se impună în setul decisiv. În tie break „medicinistele” au pornit mult mai decise și s-au desprins din start cu 6-1. Acest avans s-a dovedit decisiv, deși oaspetele au reușit să se apropie amenințător spre final. La 12-10 însă mureșencele au reușit seria de 3 puncte necesare pentru obținerea victoriei.

Foste coechipiere în lotul adversarelor

La fel ca și în jocurile din primul turneu, în lotul fiecărei adversare s-au aflat foste jucătoare ale echipei mureșene. Cu câte cel puțin o jucătoare crescută chiar la CSU Medicina, după ce au avut-o pe Lorena Ciocian la băcăuance și pe Andreea Petra la formația dobrogeană, în jocul cu ilfovencele au avut-o de cealaltă parte a fileului pe Diana Vereș, cea desemnată jucătoarea turneului final în titlul cucerit de mureșence la junioare anul trecut. Antrenorul acestora este Luka Valerijan, aflat multe ediții pe banca echipei mureșene.

CSU Medicina a evoluat și în acest joc cu aceeași formulă ca și în primele două partide, adică: Jelena Cvijovic, Danijela Dzakovic, Sara Pavlovic, Paige Alsten, Raisa Ioan și Milica Jovanovic, cu Brittany Witt libero în formula de start, Iarina Axinte, Florina Murariu și Irina Răileanu.

În a doua întâlnire a turneului Dinamo București a învins echipa din Voluntari în doar trei seturi, la 14, 13 și 22. Partida dintre CSU Medicina și Dinamo urmează să încheie acest turneu, partidă programată duminică, 8 noiembrie, ora 18.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE