Kiss Me: rujuri rezistente care vor lăsa amprenta în memorie, nu pe piele Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 335 Vizualizări

Kiss Me: rujuri rezistente care vor lăsa amprenta în memorie, nu pe piele

Un ruj rezistent este cel care arată la fel de bine atât în momentul aplicării, cât și după ore lungi târzii. Rujul rezistent este esențial atunci când plănuiești o ieșire spectaculoasă. Va rezista testului cu șampanie, sărutări, conversații lungi și va rămâne invariabil strălucitor în fotografii. Unicului test la care nu ar trebui expus un ruj rezistent este mâncarea grasă (nu vorbim doar de Foie gras, dar și de salatele condimentate cu ulei de măsline). 

~~~~~~~~~~~
Cushion
~~~~~~~~~~~

Cushion – este o beauty invenție asiatică, care a migrat în trusele cosmetice ale fetelor europene cu prezentarea puternică a Lancome. Lansarea a avut succes atât de mare încât, după fondul de ten, marca a lansat cushion pentru buze, obraz și CC cushions. Mai recent au apărut nuanțele limitate ale cushionului Juice Shaker – marshmallow Marshmattack și apple Apple Me. Miroase a marshmallows și, respectiv, a măr și au un gust dulce.

~~~~~~~~~~~
Tint
~~~~~~~~~~~

Dragostea pentru tintul de buze a început cu marca Benefit (care face parte din LVMH concern, ce produce produse cosmetice Dior, Guerlain, Givenchy, Kenzo, Acqua di Parma etc.). Tinta – este un produs pigmentat cu textură ușoară care se absoarbe în piele și rămâne pe ea o culoare delicată, naturală. Dintre cele mai recente, au apărut la Guerlain (care poate fi admirat doar pentru ambalaj) și la Dior – Lip Tatto.

~~~~~~~~~~~
Ruj lichid
~~~~~~~~~~~

Rujurile lichide oferă un finisaj spectaculoasă (de obicei catifelat) și nu usucă buzele. Principalul lor avantaj – este convenabil să desenați un contur cu aplicatorul, fără necesitatea creionului de buze.

~~~~~~~~~~~
Ruj
~~~~~~~~~~~

Noua generație de rujuri rezistente nu usucă buzele. Mai mult decât atât, noul Dior Addict Lacquered Stick hidratează complet și este „mâncat” nobil și treptat.

P.S!!! Dacă totuși, garanția ce ți-o oferă producătorul nu este suficientă, uite aici câteva sfaturi ce vor mări durabilitatea oricărui ruj!!!

1. Scrub pentru buze. Despre scrubul pentru față cunoaștem cu toții, însă mai puțini știu că și buzele trebuie curățate de celulele moarte ale pielii. Este suficient să faceți această procedură o dată în săptămână – rujul se va potrivi mult mai bine pe pielea netedă și va rezista o perioadă mai lungă.

2. Pudră transparentă. Pentru rezistență, aplicați un strat subțire de pudră transparentă pe fiecare strat al rujului, după îndepărtarea excesului de ruj cu un șervețel de hârtie. Pulberea va usca rujul oferindu-i rezistență și îl va împiedica să curgă în timpul zilei.

3. Luciu de buze. Nu uita, luciul nu este un produs rezistent. Dacă dorești să adaugi buzelor strălucire, aplică luciu peste ruj, dar minimal. De exemplu, numai în centrul buzei superioare – acest lucru nu va afecta culoarea și va menține rezistența rujului.

4. Nuanță închisă de ruj. Optează pentru nuanțe închise ale rujului. Acestea, datorită compoziției lor, măresc timpul de menținere și rezistență. Dacă totuși, rujurile accentuate și îndrăznețe nu sunt pentru tine, alege variante nud – chiar dacă se va șterge spre seară, nu va fi foarte vizibil.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE