Târgu Mureș: 2,3 milioane de lei în plus pentru salubritate și deszăpezire! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 842 Vizualizări

Târgu Mureș: 2,3 milioane de lei în plus pentru salubritate și deszăpezire!

Echipa de comunicare a primarului municipiului Târgu Mureș a anunțat luni, 9 noiembrie, că în aceeași zi Consiliul Local al municipiului Târgu Mureș a aprobat, într-o ședință extraordinară de lucru, rectificarea de buget pe anul curent, prevăzând, la capitolul “Protecția mediului” fonduri suplimentare pentru salubritate și deszăpezire.
Conform sursei citate, suplimentarea de buget la capitolul ”Protecția mediului” se ridică la 2.300.000 de lei, suma pe întreg anul ajungând astfel la 68.160.140 de lei.
”Potrivit prezentării făcute de directorul economic al Primăriei
municipiului Târgu Mureș, Ana Năznean, proiectul de hotărâre privind rectificarea de buget a fost dezbătut în comisiile de specialitate, fiind făcute mai multe amendamente, în funcție de solicitări. Peste 10 capitole din buget au primit sume suplimentare, cu același prilej fiind adoptată și o rectificare negativă a fondului de rezervă bugetară, cu aproape 3.000.000 de lei. Bugetul rectificat al municipiului Târgu Mureș se va ridica, astfel, la suma de 490.288.856 de lei, atât la capitolul venituri, cât și cel de cheltuieli”, se menționează în comunicat.
În aceeași ședință, Consiliul Local al municipiului Târgu Mureș l-a
desemnat pe Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș, ca reprezentant al orașului în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ”Ecolect” Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE