Mureș: Situația pe localități a ratelor de incidență COVID-19! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1825 Vizualizări

Mureș: Situația pe localități a ratelor de incidență COVID-19!

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis marți, 10 noiembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în urma modificării ratei de incidență în localitățile din județul Mureș, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș a adoptat la data curentă, Hotărârea nr. 47, cu următorul cuprins:

,,Articol 1 – Începând cu data de 11 noiembrie 2020, vor fi puse în aplicare măsurile stabilite prin HG nr. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 octombrie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și prin HG nr. 935/2020 pentru modificarea şi completarea anexelor nr. 2 şi 3 la Hotărârea Guvernului nr. 856/2020,  prin raportare la rata de incidență cumulată a fiecărei localități, potrivit anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre, anexă care va fi actualizată în funcție de evoluția ratei de incidență la nivelul fiecărei unități administrativ – teritoriale. Articol 2 – De aducerea prezentei hotărâri la cunoştinţa membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mureş și Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență răspunde Serviciul de monitorizare a instituţiilor publice şi situaţii de urgenţă din cadrul Instituţiei Prefectului-Judeţul Mureş”, se menționează în comunicat.

La data curentă, în județul Mureș sunt 16 localități cu o rată de incidență mai mică sau egală cu 1,5/1.000 locuitori, 44 de localități cu o rată de incidență mai mare de 1,5/1.000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1.000 locuitori și 42 de localități care au o rată de incidență mai mare de 3/1.000 locuitori.

Situația ratelor de incidență la 1000 de locuitori din localitățile mureșene se regăsește în lista de mai jos:

Rata de incidență mai mică sau egală cu 1,5/1000 locuitori: Sângeorgiu de Pădure, Bereni, Chibed, Crăciunești, Ghindari, Măgherani, Mica, Saschiz, Sărăţeni, Suplac, Şăulia, Vețca, Vărgata, Viişoara,  Zagăr, Stânceni.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 3 – 16 noiembrie: Acățari, Fântânele, Fărăgău, Hodac, Lunca, Lunca Bradului, Mădăraș, Ogra, Pogăceaua.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 7 – 20 noiembrie: Sărmașu, Băla, Bălăușeri, Chiheru de Jos, Crăiești, Glodeni, Miheșu de Câmpie, Sânger, Solovăstru, Vânători.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 11 – 24 noiembrie: Sovata, Miercurea Nirajului, Apold, Bahnea, Band, Batoș, Băgaciu, Bichiș, Cucerdea, Cuci, Gheorghe Doja, Gurghiu, Gălești, Ibănești, Nadeș, Neaua, Papiu Ilarian, Petelea, Răstolița, Sânpetru de Câmpie, Șincai, Voivodeni, Gornești, Tăureni, Vătava.

Rata de incidență mai mare de 3/1000 locuitori cu măsuri aplicate între 3 – 16 noiembrie: Albești, Aluniș, Bogata, Brâncovenești, Ceuașu de Câmpie, Cozma, Cristești, Daneș, Ernei, Grebenișu de Câmpie, Iclănzel, Sâncraiu de Mureș, Sângeorgiu de Mureș, Suseni, Târgu Mureș, Ungheni.

Rata de incidență mai mare de 3/1000 locuitori cu măsuri aplicate între  7 – 20 noiembrie:Luduș, Sighișoara, Târnăveni, Adămuș, Corunca, Coroisânmărtin, Deda, Gănești, Ideciu de Jos, Livezeni, Rușii Munți, Sânpaul, Sântana de Mureș.

Rata de incidență mai mare de 3/1000 locuitori cu măsuri aplicate între  11 – 24 noiembrie: Ațintiș, Breaza, Beica de Jos, Hodoșa, Chețani, Eremitu, Iernut, Reghin, Pănet, Păsăreni, Râciu, Valea Largă, Zau de Câmpie.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE