Home / Administratie / Szakács Béla vrea noi proiecte pentru Suplac

Szakács Béla vrea noi proiecte pentru Suplac

Distribuie

Primarul reales al comunei Suplac, Szakács Béla, a depus jurământul pentru cel de-al patrulea mandat de primar cu ocazia ședinței festive de constituire a Consiliului Local al comunei Suplac, eveniment care a avut loc luni, 2 noiembrie.

Mesaj pentru cetățeni

La alegerile locale din 27 septembrie, Szakács Béla a candidat la funcția de primar al comunei Suplac din partea UDMR, fiind declarat învingător cu scorul de 79,69% (738 de voturi). La același scrutin a candidat și Bianca Maria Olariu (PNL), care a obținut scorul de 20,3%.

”Îmi doresc să continuăm proiectele de infrastructură care au fost începute, dar și să demarăm altele noi, să dezvoltăm comuna Suplac în continuare. Transmit locuitorilor comunei Suplac să aibă încredere în mine, le mulțumesc pentru că la alegeri am fost reales cu scorul de 80%, ceea ce înseamnă că au încredere în mine. Această încredere va fi reciprocă, deoarece și eu am încredere în cetățeni și le promit că vor fi mulțumiți de activitatea mea din acest mandat, iar propiectele începute vor fi finalizate cu bine”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Szakács Béla.

UDMR, majoritate în Consiliul Local

În legislatura 2020-2024, Consiliul Local al comunei Suplac va avea 11 consilieri locali, mandatele fiind distribuite următoarelor formațiuni politice: 6 pentru UDMR, 2 pentru PSD, 2 pentru PNL și 1 pentru Asociația Partida Romilor ”Pro-Europa”.

”Mă aștept la o colaborare bună cu noul Consiliu Local, ca și până acum. Am avut o colaborare foarte bună, iar toate proiectele de hotărâre erau adoptate cu unanimitate de voturi în mandatul trecut. Sper ca și de acum înainte să fie la fel, deoarece înainte de ședințe dezbatem toate proiectele de hotărâre și nu am avut niciun proiect respins de consilieri în mandatul trecut”, a precizat Szakács Béla.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Controversă a profesorilor catolici: „Avem sau nu liber de Paște?”. Ligia Deca: „Școala nu vă poate limita acest drept”

Distribuie Ministrul Educației din România, Ligia Deca, a efectuat joi, 28 martie, o vizită de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.