Târgu Mureș: Alexandru Gyorgy propus viceprimar de PNL! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3199 Vizualizări

Târgu Mureș: Alexandru Gyorgy propus viceprimar de PNL!

Biroul Politic Local al Partidului Național Liberal (PNL) Târgu Mureș a decis marți, 10 noiembrie, cu unanimitate de voturi, să îl susțină pe Alexandru Gyorgy pentru funcția de viceprimar al municipiului Târgu Mureș.

De profesie jurist, dar cu o activitate profesională axată pe zona de IT și cu expertiză semnificativă în administrație, Alexandru Gyorgy este vicepreședinte PNL Târgu Mureș, dar și un antreprenor de succes.
”Votul târgumureșenilor din 27 septembrie ne-a plasat ca a doua forță politică din Consiliul Local, iar acest lucru înseamnă că oamenii au nevoie de programul nostru, #ReSTART Târgu Mureș, pe care îl vom implementa cu sprijinul viitorului viceprimar susținut de Partidul Național Liberal. Încrederea primită prin votul târgumureșenilor ne obligă să întreprindem toate eforturile pentru binele locuitorilor. Ne dorim transparență și corectitudine politică, ne dorim ca prin măsurile pe care le va lua noul viceprimar să reușim să contribuim la dezvoltarea economică și socială a Târgu Mureșului. Elaborarea și implementarea unor proiecte eficiente destinate atragerii de fonduri europene și de la bugetul de stat, accelerarea finalizării proiectelor stagnante, susținerea și încurajarea mediului de business local, crearea de noi locuri de muncă sunt doar câteva dintre obiectivele pe care ni le propunem și pe care, cu sprijinul lui Alexandru Gyorgy, sunt sigur că le vom îndeplini”, a declarat Ervin Molnar, liderul PNL Târgu Mureș.


Potrivit președintelui liberalilor din Târgu Mureș, ”pe lista de priorități a PNL Târgu Mureș pe care viceprimarul o va susține în fața actualului primar și a Consiliului Local se numără realizarea business hub-ului pentru tinerii antreprenori și profesioniști, reabilitarea și dotarea școlilor și a grădinițelor, construirea de noi creșe, parcări supraterane în fiecare cartier, drumul de legătură între Corunca (E60) și  intrarea pe autostrada Transilvania (A3), introducerea mijloacelor de transport electrice și hibride mai puțin poluante, realizarea de piste pentru bicicliști și, nu în ultimul rând, dezvoltarea turistică a municipiului.”

Alex TOTH 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE