Datoria CSM Târgu Mureș, uriașă! Soós Zoltán, promisiune pentru cluburile sportive Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3205 Vizualizări

Datoria CSM Târgu Mureș, uriașă! Soós Zoltán, promisiune pentru cluburile sportive

Datoria Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș este de aproximativ 3️ milioane de lei, a anunțat miercuri, 11 noiembrie, pe pagina sa de Facebook, Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș.

Potrivit edilului șef din ”Orașul Trandafirilor”, datoriile au început să fie plătite, iar infrastructura sportivă existentă în incinta Complexului de Agrement și Sport ”Weekend” va putea fi utilizată, pe baza unor reglementări transparent și corecte, de către sportivii cluburilor din municipiu.

”Această sumă se compune din contracte, închirieri și echipamente sportive neplătite. Am început să plătim datoriile și în același timp le oferim târgumureșenilor posibilitatea de a practica sporturile preferate la bazele sportive deținute de oraș, care au fost încredințate CSM. Ele vor putea fi utilizate de toate cluburile sportive din Târgu Mureș în viitor, pe baza unor reglementări transparente și corecte, care să asigure șanse egale de acces tuturor”, a precizat primarul municipiului Târgu Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE