Lider nou la PSD Reghin Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1847 Vizualizări

Lider nou la PSD Reghin

Biroul Politic Municipal al Partidului Social Democrat (PSD) Reghin a decis luni, 9 noiembrie, ca pe perioada viitoare filiala social-democrată din ”Orașul viorilor” să fie condusă, interimar, de Ovidiu Marian, fost președinte executiv, care ocupă astfel locul lăsat vacant, prin demisie, de Maria Precup, primar al municipiului Reghin în perioada 2012-2020.

Activitate politică de 17 ani

Ovidiu Marian, care va împlini peste câteva zile vârsta de 44  de ani, este consilier local la cel de-al treilea mandat și are un CV politic început în anul 2003, în organizația de tineret a PSD.

”Activitatea mea în politică a început în anul 2003, ca membru în organizația de tineret a Partidului Social Democrat. Cursul firesc pe care îl recomand oricărui tânăr care dorește o carieră politică este să urmeze pașii normali, începând de la organizația de tineret. Pentru mine a fost cumva răsplătită această muncă, fiind ales președinte al organizației de tineret, după care am deținut funcția de vicepreședinte al PSD Reghin, apoi președinte executiv, funcție pe care am avut-o până luni, 9 noiembrie. Știu că sunt unii mult mai nerăbdători și doresc să fie în funcții de conducere însă cred că dacă nu cunoști organizația la fiecare nivel al ei, atunci când ajungi la decizie nu vei putea lua hotărâri bune pentru ceea ce nu cunoști. Consider că înainte de a ajunge lider politic trebuie să știi cum funcționează organizația, ce așteptări au colegii, ce așteptări au simpatizanții și, de ce nu, chiar comunitatea care are așteptări mari vis a vis de tine”, a declarat, penru cotidianul Zi de Zi, Ovidiu Marian.

Alegerile parlamentare, principalul obiectiv

Președintele interimar al PSD Reghin a mai afirmat că în prezent principala prioritate a organizației pe care o coordonează este derularea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

”Conform procedurilor, preluarea funcției de președinte interimar se face de către președintele executiv. Suntem în plină campanie electorală și toată atenția, tot efortul nostru trebuie să fie concentrat în a scoate un scor cât mai bun. După alegeri, așa cum am discutat și cu colegii mei, vom avea timp să analizăm încotro mergem, cum vom putea crește această organizație și să o facem relevantă pentru realitatea politică de azi. M-a bucurat să văd atitudinea colegilor de partid care chiar dacă decizia a fost una procedurală, au făcut front comun și mi-au oferit sprijinul lor, mi-au dat de înțeles că vom porni împreună pe drumul acesta și pentru asta, dar și pentru toată implicarea de-a lungul anilor, vreau să le mulțumesc”, a precizat Ovidiu Marian.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE