Home / Administratie / O nouă comisie de circulație rutieră la Luduș

O nouă comisie de circulație rutieră la Luduș

În anul 2008, prin hotărârea Consiliului Local Luduș nr. 35/din 29 iulie s-a constituit Comisia de Circulație rutieră a orașului. Acest organism de lucru al Legislativului local a luat ființă conform „articolului 33 din Ordonanța Guvernului nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare: „Autoritățile administrației publice locale împreună cu Poliția rutieră au obligația de a reglementa circulația, parcarea, staționarea și oprirea pe străzi a vehiculelor. Parcarea în localități se asigură de către administrația publică locală în locuri special amenajate, în afara benzilor de circulație și a trotuarelor, amplasate de comun acord cu Poliția rutieră.”

Ultima modificare nominală a Comisiei a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 113/28 iulie 2020, dar după alegerile locale din această toamnă s-a impus operarea unor modificări ale componenței Consiliului local.

Cine face parte din Comisie

În prima ședință a noului Legislativ local s-a aprobat componența Comisiei de circulație rutieră a orașului Luduș care va funcționa, probabil, în următorii trei ani: primarul orașului Luduș, Moldovan Cristian – președinte, viceprimarul orașului Luduș,  Kis Istvan – vicepreședinte, reprezentantul autorității locale, Năsăudean Anca – secretar, reprezentantul Poliției orașului Luduș,  Jurcă Bogdan – membru, reprezentantul Poliției Locale Luduș, Cotta Nicolae – membru, consilier local Gelu Puia – membru, consilier local Enyedi Mihai – membru, consilier local Cornel Herepean – membru și consilier local Alin Coman – membru.

Raportul de specialitate întocmit de Anca Năsăudean de la Serviciul „Investiții, Achiziții, Domeniu Public” din cadrul Primăriei orașului Luduș și Raportul de specialitate al primarului Cristian Moldovan au fost aprobate în ședința Consiliului local din 10 noiembrie 2020.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU cu prof. dr. Adrian Man. În culisele prelucrării RT-PCR a testelor COVID-19

Sunt din ce în ce mai multe cazuri pozitive de infecție cu SARS-CoV-2 în județul …