Home / Sanatate / Un spital din Mureș angajează, prin selecție de dosare, asistenți medicali, infirmieri și îngrijitori!

Un spital din Mureș angajează, prin selecție de dosare, asistenți medicali, infirmieri și îngrijitori!

Conducerea Spitalului Municipal Sighișoara a anunțat miercuri, 11 noiembrie, pe rețeaua de socializare Facebook, că instituția angajează personal medical, pe perioadă determinată.

”S-au organizat încă din luna aprilie și se organizează în continuare în funcție de necesități angajări doar prin selecție de dosare, asistenți medicali, infirmieri, îngrijitori și s-a completat în acest fel și echipa de muncitori a unității, toate lucrările asigurându-se în regim propriu cu costuri mai mici. Cei care doresc să se angajeze pe termen determinat, conform legislației în vigoare, sunt rugați să transmită documente și cerere de angajare pe adresa de e-mail secretariat@spitalsighisoara.ro”, a transmis dr. Tanaszi Sarolta, managerul Spitalului Municipal Sighișoara.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Avantaje și beneficii la înscrierea într-un C.A.R., prin prisma Casei de Ajutor Reciproc Progresul CFR

Un C.A.R. este o asociație de drept privat, fără scop patrimonial ce are drept obiectiv …