Concurs de filmulețe despre ,,Meseria mea – Brățară de aur!” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 505 Vizualizări

Concurs de filmulețe despre ,,Meseria mea – Brățară de aur!”

Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale a lansat un concurs intitulat ,,Meseria mea – Brățară de aur!”ce se adresează elevilor din domeniul învățământului vocațional, profesional și tehnic, cu ocazia sărbătoririi celei de-a V-a ediții a ,,Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale”.

Potrivit informațiilor furnizate de inspectorul școlar general al județului Mureș, prof. Claudiu Gabriel Bîndilă, pe site-ul instituției, www.edums.ro, concursul ,,oferă tuturor elevilor sau formabililor din domeniul învățământului vocațional, profesional și tehnic ocazia de a realiza un material video de maxim 1 minut în care să prezinte modul în care ar atrage și alți tineri să învețe o meserie”.

Termenul limită pentru trimiterea materialelor video este 13 noiembrie, ora 23.59, pe adresa de e-mail concursvetweek@gmail.com, cu subiectul ”Concurs săptămâna VET”, și cu precizarea numelui, a meseriei predată, motivul pentru care acea meserie poate fi atractivă pentru alți tineri și modul în care pot fi convinși elevii că meseria înseamnă un viitor.

Materialele primite vor fi promovate pe pagina de Facebook Erasmus+Romania în perioada 16-20 noiembrie, urmând ca în data de 21 noiembrie să fie anunțate cele care au primit cele mai multe voturi. Dintre acelea, trei vor fi premiate cu vouchere în librării online și articole promoționale Erasmus+.

Regulamentul concursului poate fi consulat la următorul link: http://www.erasmusplus.ro/stire/vrs/IDstire/832.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE