Home / Sanatate / FOTO: Containere modulare pentru triaj în Mureș

FOTO: Containere modulare pentru triaj în Mureș

Distribuie

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis vineri, 13 noiembrie, faptul că la solicitarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, 4 containere modulare destinate triajului pacienților la accesul în spital au fost alocate județului Mureș, de către Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, acestea fiind distribuite după cum urmează: 2 containere la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, un container la Spitalul Clinic Județean Mureș și un container la Spitalul Municipal din Sighișoara.

,,Este o veste bună pentru personalul medical și pentru pacienți, mai ales având în vedere că temperaturile din această perioadă sunt tot mai scăzute, iar triajul în corturi era tot mai greu de realizat”, a informat Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

Andreea ȚIȚIU

 

De asemenea, verificati

Marius Dumitrescu. ”Cumpărând din Farmacia Socială, ajutaţi la creşterea fondului destinat cazurilor sociale”

Distribuie Una dintre cele mai frecvente imagini ale societății contemporane, este aceea în care un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.