Paradis Hell Energy, în pregătire la Sovata: Resort & Spa de 5 stele! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 9117 Vizualizări

Paradis Hell Energy, în pregătire la Sovata: Resort & Spa de 5 stele!

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, în cadrul unei ședințe de lucru din 29 septembrie, că proiectul ”Construire Resort & Spa de 5 stele Avalon”, propus să fie realizat pe strada Trandafirilor fără număr din Sovata, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

6 etaje, cu 165 de camere

Potrivit Deciziei etapei de încadrare, document disponibil pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, www.apmms.ro, proiectul este propus de SC Hell Energy SRL din localitatea Vidrasău (Parcul Industrial Mureș), iar viitoarea construcție va avea 6 etaje și 2 niveluri subterane.

”Beneficiarul dorește construirea unui hotel de 5 stele, având regim de înălţime 2 niveluri la subteran + parter + 6 etaje. Clădirea se amplasează pe un teren în suprafaţă de 9.220 de metri pătrați, delimitat de strada Tivoli la vest, strada Trandafirilor la sud și pădure pe latura nordică. În hotel s-au propus 165 de camere pentru oaspeți. Camerele au compartimentări diferite, corespunzătoare cerințelor de cinci stele. Se asigură 158 de locuri de parcare pentru autoturisme la subsolul clădirii la nivelele -1 şi -2. Accesul se face dinspre zona de recepție, prin rampă”, se menționează în document.

Wellness, saună, grădină și fitness

În același document, autorii acestuia furnizează informații și despre modul de organizare al viitorului hotel.

”La parter și la nivelul -1 se află zona wellness și saună cu acces la grădină. Restaurantele și sala de conferință se află la primul etaj. Restaurantul care servește și clienți din exterior are la dispoziție terasă și acces direct din exterior. De la etajul 2, până la ultimul, al șaselea etaj vor fi camere de hotel. Sala de fitness și lumea copiilor vor fi la etajul 2. La etajul 5 pe aripa mai joasă a clădirii se va amenaja o grădină pe acoperiș. Nucleul central al clădirii leagă nivelele de la hol până la nivel de acoperiș printr-un atrium. Pe o parte al atriumului sunt amplasate cele 4 lifturi care deservesc oaspeții hotelului. La unele nivele spațiile atriumului sunt legate între ele cu pasarele”, se precizează în Decizia etapei de încadrare.

Informații despre investitor

Conform informațiilor prezentate pe www.listafirme.ro, principalul portal despre firmele din România, SC Hell Energy SRL s-a înființat în anul 2006, are ca obiect de activitate ”comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun” și este deținută, în proporție egală, 50% – 50%, de Barabas Zsolt și Barabas Erno, ambii fiind și administratori.

La finalul exercițiului financiar 2019 firma a raportat o cifră de afaceri de 162,7 milioane de lei (în creștere cu 46 milioane lei față de anul anterior), un profit net de 3,6 milioane de lei (în creștere cu 2,2 milioane lei față de anul anterior) și 91 de angajați (cu 21 mai mulți față de anul anterior).

Alex TOTH

(Sursa foto: Facebook – Avalon Resort & Spa)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE