Rezultate impresionante după perchezițiile din ”Ziua Z” Stiri nationale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 902 Vizualizări

Rezultate impresionante după perchezițiile din ”Ziua Z”

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a susținut joi, 12 noiembrie, o declarație de presă în cadrul căreia a prezentat principalele rezultate obținute în urma celor 619 percheziții care au avut loc în data de 11 noiembrie, declarată ”Ziua Z în lupta cu criminalitatea”.

În urma activităților, au fost conduse la audieri 465 de persoane, dintre care 98 de persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar 27 dintre ele au fost plasate sub control judiciar. De asemenea, au fost depistate 19 persoane care erau date în urmărire în baza unor mandate de executare a pedepsei, de arestare preventivă sau a unor mandate europene de arestare.

Totodată, au fost ridicate 33,5 kilograme de droguri, 3 tone de alcool, 14 arme deținute ilegal, 8 autoturisme de lux, 4,5 kilograme de aur și diverse sume de bani, precum: 870.000 de lei, 211.000 de euro, 8.500 lire sterline și 1.000 de dolari. S-au dispus măsuri asiguratorii asupra unor bunuri în valoare totală de 15.000.000 de lei, și anume 40 de autoturisme și 12 imobile.

,,Aceste acțiuni au în spate sute de ore de cercetare, documentare și anchetă. Mulțumesc angajaților Ministerului Afacerilor Interne pentru devotament și implicare, precum și procurorilor și instituțiilor partenere. Am anunțat de la început  toleranță zero față de infracționalitate. Ofensiva continuă. Vreau să asigur toți cetățenii de bună-credință că MAI este la datorie. Este o instituție de elită în slujba românilor”, a precizat ministrul Ion Marcel Vela.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE