Home / Cultură / Spectacol de teatru în premieră online

Spectacol de teatru în premieră online

Compania ,,Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu Mureș a anunțat că premierea spectacolului ,,Villa Dolorosa” va avea loc exclusiv online, în data de 14 noiembrie, de la ora 19.00, spectacolul fiind regizat de Theodor – Cristian Popescu.

,,Via Dolorosa (Calea durerii în latină) sau, pe românește, Drumul Crucii, este ultimul traseu pe care l-a străbătut Iisus, în drum spre moarte, cărându-și crucea ca să spele păcatele omenirii.

În spectacolul propus de regizorul Theodor-Cristian Popescu, bazat pe textul scris de Rebekka Kricheldorf, Via Dolorosa devine Villa Dolorosa, drumul patimilor devine un cămin aflat în plin proces de degradare, iar cele trei surori ale lui Cehov – Irina, Mașa și Olga – sunt trei femei ale timpurilor noastre. Irina își aniversează de trei ori ziua de naștere, iar evenimentele accentuează de fiecare dată drama care pune stăpânire pe viețile surorilor și la care contribuie conflicte generate de probleme financiare, lipsă de sens, blazare, datorii, angoasă și disperare.

Zilele de naștere ar trebui să devină zile de renaștere, însă personajele par incapabile să își depășească limitele. Sau există, totuși, o speranță ascunsă?”, au transmis reprezentanții Companiei ,,Liviu Rebreanu”.

Spectacolul va avea o durată de 3 ore, iar biletele vor avea inscripționat un cod de acces, înainte cu o oră de începerea evenimentului, veți primi un email cu link-ul de acces și codul de acces, iar după adăugarea codului veți avea acces la transmisiunea live.

Biletele pot fi achiziționate de la adresa: https://www.eventim.ro/ro/bilete/villa-dolorosa-online-558563/event.html?fbclid=IwAR2BLKQ7eX4sHzTb0NaehUKMikyE_CXv2DXP_846wCiuaeNYv2s72mJ50dY.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noutăți pentru studenții UMFST!

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș …