Home / Administratie / Adunarea Sătească a satului Bobohalma

Adunarea Sătească a satului Bobohalma

Distribuie

Primarul municipiului Târnăveni, Nicolae Sorin Megheșan, a anunțat că locuitorii satului Bobohalma sunt convocați la Adunarea Sătească care se va desfășura în aer liber în fața Căminului Cultural Bobohalma în data de 23 noiembrie, în intervalul orar 12.00 – 15.00, cu scopul de a alege delegatul sătesc pentru a reprezenta locuitorii satului Bobohalma în cadrul ședințelor Consiliului Local al municipiului Târnăveni.

Potrivit informațiilor furnizate pe pagina web a Primăriei municipiului Târnăveni, www.primariatarnaveni.ro, ,,sunt invitați să participe toți locuitorii cu drept de vot și domiciliul în satul Bobohalma-localitate componentă a municipiului Târnăveni”, iar ”participanții vor avea asupra lor buletinul de identitate sau cartea de identitate”.

Ținând cont de situația epidemiologică, ședințele se vor desfășura la un interval de 30 minute, la fiecare ședință putând participa un număr de maximum 50 de participanți.

Alexandra HAJA

 

De asemenea, verificati

O nouă ediție a proiectului “Micii sanitari”

Distribuie Proiectul „Micii sanitari”, devenit deja o tradiție pentru învățământul primar mureșean, se va derula, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.