Ce este și cum funcționează cabina foto? De ce sa alegi Best Events Transilvania! Life style
  • admin
  • 0 comentarii
  • 112 Vizualizări

Ce este și cum funcționează cabina foto? De ce sa alegi Best Events Transilvania!

1. Cabina foto este o necesitate pentru evenimentul vostru. Ea aduce invitații împreună, sparge gheața (destinde atmosfera) și nu ține cont de vârstă plus că este în TREND să o ai la orice eveniment privat sau public.

2. Best Events Transilvania se ocupă de invitați, de la copii la bunicii toți sunt fascinați…Copii vei ști sigur unde îi găsești și nu trebuie să te strezezi să-i cauți prea mult, iar bunicii se bucură că în sfârșit scapă de pozele noastre cu telefonul și primesc o fotografie tipărită în mână.

3. Cabina foto de la Best Events Transilvania este o investiție bună pentru nuntă, botez, eveniment corporate, concert, etc. De ce? Pentru că ce facem noi chiar rămâne peste ani de zile, în schimb o vată pe băț, un cocktail, un săculeț de bomboane sau orice altă investiție de acest gen va fi rătăcită.

4. Cabina foto Best Events Transilvania este un ansamblu de echipamente profesionale. Calculator, monitor touchscreen, imprimanta foto, aparat foto DSLR și bliț profesional, care puse împreună, sunt capabile să facă în aproximativ 60 de secunde să realizezi fotografiile și să le ai și scoase pe hârtie și electronic pe email. Garantăm că fotografiile noastre vor rezista în timp, nu se vor decolora sau îndoi, magneții de pe spate nu vor obosi să le țină lipite de frigider sau orice panou metalic)

Cum funcționează cabina foto!

PAS 1 – Invitații își aleg accesoriile (pălării, ochelarii, peruci… etc) se așează în fața cabinei foto

PAS 2 – Asistentul nostru pornește procesul de fotografiere

(În funcție de formatul și dorința mirilor se fac între 2 și 6 poze cu o pauză de 10 secunde aproximativ între ele pentru ca oamenii să poată alege alte accesorii.)

PAS 3 – Programul cabinei foto procesează fotografia finală care se tipărește pentru fiecare dintre invitații și se poate trimite și pe email în format digital (atât cadrele originale individual cât și fotografia în formatul de tipar).

Procesul se poate repeta la nesfârșit fără nici o limitare din partea noastră în toate orele rezervate pentru eveniment.

Tot procesul dureaza aproximativ 60 secunde, de la alegerea accesoriilor la tipărirea fotografiilor pentru invitați!

Pentru orice alte detalii despre serviciile Best Events Transilvania sau pentru o rezervare nu ezita să ne contactezi prin email ionelalbu82@gmail.com sau telefon / whatsapp 0756641581

Distribuie:

Lasă un comentariu

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE