Home / Administratie / DGASPC Mureș face angajări

DGASPC Mureș face angajări

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Mureș, cu sediul pe strada Trebely nr. 7 din municipiul Târgu Mureș, angajează fără concurs, pe perioada stării de alertă, personal contractual, cu încetare de drept a contractului individual de muncă în cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

Potrivit paginii web a instituției, posturile disponibile sunt următoarele: un post de psiholog, la serviciul intervenție în regim de urgență, abuz, neglijare, trafic, migrare, telefonul copilului; un post de psiholog la serviciul de coordonare și administrare a caselor de tip familial;  un post de asistent social și un post de infirmier, ambele la serviciul intervenție în regim de urgență, abuz, neglijare, trafic, migrare, telefonul copilului – centrul de primire în regim de urgență.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Evoluția cazurilor de COVID-19 se stabilizează în Mureș! Noile rate de incidență

Noile rate de incidență ale cazurilor pozitive de coronavirus au fost transmis luni, 23 noiembrie, …