Home / Administratie / Relații cu publicul online la Casa Județeană de Pensii Mureș

Relații cu publicul online la Casa Județeană de Pensii Mureș

Distribuie

Reprezentanții Casei Județene de Pensii (CJP) Mureș au informat, pe pagina web a instituției, că începând cu data de 9 noiembrie, în vederea evitării contactului fizic direct și pentru respectarea distanței sociale corespunzătoare, cererile se vor înregistra electronic, însoțite de copii după documentele de stare civilă și în original pentru cele doveditoare a stagiilor de cotizație, iar ulterior, acestea vor fi depuse prin Poșta Română sau prin curierat la sediul CJP Mureș, în termen de 7 zile de la înregistrare.

Potrivit sursei citate, înregistrarea cererilor se va realiza fie pe email, la adresa: cjpmures@cjpmures.ro, prin fax la numărul 0265-262.018 sau prin Poșta Română sau curierat la sediul instituției.

Pentru alte solicitări, adresele de email disponibile sunt următoarele: cereri pentru pensiile comunitare/internaționale – mureș.pi@cnpp.ro; cerere pentru adeverințe stagii de cotizare – stagii.mure@cnpp.ro; cereri pentru plăți pensii (conturi, ajutoare de deces) – plati.mures@cnpp.ro; cereri pentru accidente de muncă și boli profesionale – mures.ambp@cnpp.ro; și cereri pentru conturi online, sesizări, sugestii și petiții electronice – cjpmures@cjpmures.ro.

Activitatea de primire a publicului la sediul instituției se va realiza de luni până joi, între orele 9.00 – 12.00, pentru primirea dosarelor de pensii și indemnizații – cazuri noi; limită de vârstă, anticipată, anticipată parțial, urmași, invaliditate, legi speciale; la casierie doar pentru încasarea veniturilor din contribuțiile la contractele de asigurare și pentru eliberarea biletelor de tratament.

Activitatea de audiențe se va realiza în continuare telefonic și prin email, iar pentru programări și informații se pot apela următoarele numere de telefon: cabinetul 1 Târgu Mureș – 0747-732.187; cabinetul 2 Târgu Mureș – 0741-683.128; cabinetul Reghin – 0741-731.372; cabinetul Sighișoara – 0741-730.490 și cabinetul Târnăveni – 0265-446.161, interior 168.

Andreea ȚIȚIU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dorin Florea, întâlnire consultativă cu Horațiu Suciu? Ce a spus fostul primar

Distribuie Fostul primar al municipiului Târgu Mureș în perioada 2000-2020, Dorin Florea, a afirmat miercuri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.