Home / Stiri nationale / Scriitorul Neale Donald Walsch prezintă noua carte, în premieră în România, imediat după premiera mondială

Scriitorul Neale Donald Walsch prezintă noua carte, în premieră în România, imediat după premiera mondială

Autorul celebrei serii de cărţi “Conversaţii cu Dumnezeu”, Neale Donald Walsch, prezintă în premieră publicului din România, în cadrul workshop-ului ‘Fii lumină în întuneric’, organizat la începutul lunii decembrie, noua sa carte, “The God Solution – The Power of Pure Love” (Soluţia lui Dumnezeu – Puterea Iubirii Pure), la câteva zile după lansarea în premieră mondială care urmează să aibă loc în Statele Unite ale Americii.

“În cadrul workshop-ului interactiv de 12 ore, intitulat ‘Fii lumină în întuneric’, programat în zilele de 5 şi 6 decembrie, pe lângă prezentarea noii cărţi ‘The God Solution – The Power of Pure Love’, a cărei lansare mondială este anunţată pentru data de 1 decembrie, în SUA, Neale Donald Walsch va răspunde online întrebărilor participanţilor. În prezentarea workshop-ului pentru România, Neale Donald Walsch promite să răspundă inclusiv întrebării tot mai frecvente referitoare la unde este Dumnezeu în această perioadă de pandemie şi de criză economică şi cum poţi să devii o lumină în întuneric”, a declarat unul dintre organizatorii workshop-ului pentru România, Cosmin Godeanu, din partea platformei stiucinesunt.ro.

Potrivit lui Godeanu, Neale Donald Walsch este considerat un mesager spiritual modern, ale cărui cuvinte continuă să atingă sufletele oamenilor în cele mai profunde moduri şi că întâlnirea cu acesta este întotdeauna un eveniment unic, care marchează profund experienţa fiecărei fiinţe umane pe care o întâlneşte.

Partenerul acestuia, Marius Gheorghiţoi, a arătat că Neale Donald Walsch îşi doreşte să fie aproape de România şi că, în perioada 13-14 noiembrie, tot prin intermediul platformei ŞtiuCineSunt, avea programat un seminar la Bucureşti, pe care a fost nevoit să îl amâne pentru anul viitor, în aceeaşi perioadă, din cauza pandemiei de COVID-19.

Marius Gheorghiţoi a arătat că seminarul online din perioada 5-6 decembrie, la fel ca şi evenimentul live programat anul viitor, îşi propune să ofere participanţilor  o serie de instrumente prin care omul îşi poate accelera evoluţia spirituală şi să-şi redescopere esenţa divină, fiindcă va răspunde unor întrebări esenţiale.

Din biografia lui Neale Donald Walsch aflpm că acesta a scris 37 de cărţi despre spiritualitate iar şapte dintre cărţile din seria “Cu Dumnezeu” au ajuns pe lista New York Times de bestseller-uri, iar “Conversaţii cu Dumnezeu” (cartea I) a ocupat această listă mai bine de doi ani şi jumătate.

Seriile de cărţi “Conversaţii cu Dumnezeu” au fost traduse în 37 de limbi şi s-au vândut în milioane de exemplare.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tranzacțiile online de Black Friday, monitorizate de ANAF!

Inspectorii Antifraudă din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF)  vor monitoriza în perioada 13 …