Circulație în siguranță în sezonul rece! Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 580 Vizualizări

Circulație în siguranță în sezonul rece!

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a oferit un scurt material de informare cu privire la siguranța în trafic pe perioada sezonului rece.

Principarea recomandare este ca participanții la trafic să își echipeze autovehiculele pentru iarnă, prin montarea anvelopelor corespunzătoare sezonului rece. De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiți să verifice instalația de climatizare a autoturismului cu care circulă și le este recomadat să adopte o conduită preventivă, să circule cu o viteză adaptată permanent condițiilor de drum și să păstreze o distanță corespunzătoare față de autoturismul din față. Totodată, în cazul în care partea carosabilă este umedă, conducătorii auto sunt atenționați că trebuie să circule cu o viteză care să permită oprirea în siguranță, având în vedere că în astfel de condiții distanța de frânare este mult mai mare.

În ceea ce privește pietonii, aceștia sunt sfătuiți să sporească atenția și să traverseze partea carosabilă doar prin locuri special amenajate și doar după ce s-au asigurat că le-a fost observată intenția de către conducătorii auto.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE