Home / Sport / Popicarii juniori continuă cursa

Popicarii juniori continuă cursa

Distribuie

Popicarii juniori și-au disputat jocurile din cadrul etapei a II-a a Cupei României, disputate în această ediție în probele individual, perechi și echipe, fără cele de tandem și sprint. După ce s-au impus în toate probele primei etape, disputate la Cluj-Napoca, băieții de la CSM Târgu Mureș nu au repetat performanța pe arena proprie. De această dată s-au clasat pe locul secund în primele două, dar se mențin în frunte în proba pe echipe, cu un total de 3055 popice doborâte. În această etapă cele mai bune rezultate au fost obținute de Szász Tibor Levente, clasat cu 557 p.d. pe locul secund la individual clasic și pe aceeași poziție la proba de perechi, unde l-a avut ca partener pe colegul său Benke Zoltán, obținând un total de 1099 p.d.

Mai eficiente în deplasare

Tot pe prima poziție se menține și echipa fetelor de la Electromureș Romgaz Târgu Mureș. După ce au încheiat cu rezultate bune întrecerile din prima etapă, disputată la Târgu Mureș, dar întrecute la proba individual clasic, elevele antrenorului Orosz István au câștigat pe arena Conpet din Ploiești atât proba de individual clasic, cât și cea de perechi. La individual s-a impus cu un rezultat de 532 p.d. Maria Ciobanu, urmată de componenta echipei CSM Târgu Mureș Roxana Bordianu, cu 529 p.d., iar în proba de perechi pe prima poziție a câștigat și de această dată tandemul de la Electromureș Romgaz alcătuit din Seres Bernadett și Szabo Julia Emese. Etapa următoare va avea loc în perioada 12-13 decembrie, la Hunedoara.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Festivalul Minihand, la cea de-a doua ediție

Distribuie Duminică, 24 martie, conducerea Asociației Județene de Handbal (AJH) Mureș a organizat Festivalul Minihand, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.