Trebuie găsite ACUM soluțiile care să salveze vieți. Nu mai avem timp de pierdut Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 895 Vizualizări

Trebuie găsite ACUM soluțiile care să salveze vieți. Nu mai avem timp de pierdut

Sunt trist și îmi exprim compasiunea față de suferința familiilor care au pierdut oameni dragi în incendiul de la Spitalul din Piatra Neamț.

Este jenantă lipsa de empatie în fața morții a politicienilor care se urcă fără scrupule pe cadavre, în goana după voturi.

Sâmbătă seara, când girofarurile mașinilor de pompieri nu erau încă oprite, un deputat de Mureș făcea, la o televiziune națională, o istorie a culorii politice a managerilor spitalului din Piatra Neamț.

A fost nevoie de intervenția moderatorului, care în ciuda orientării postului de televiziune, a realizat penibilul situației și l-a oprit.

Va urma o analiză. Importantă. Da, managerul în funcție al spitalului este membru PSD. Dar nu asta este important acum. Ceea ce contează astăzi sunt candelele aprinse în fața spitalului din Piatra Neamț. Și cel mai trist este că o asemenea situație este posibilă în multe locuri din țară.

Trebuie găsite ACUM soluțiile care să salveze vieți. Nu mai avem timp de pierdut.

Revin astăzi, la fel cum am afirmat în mod repetat în ultimele luni: este nevoie, urgent, de reabilitarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Este o construcție veche, începută în 1975 și terminată în 1981.

Este nevoie, urgent, de demararea construcției Centrului de Arși din Târgu Mureș.

Mă voi lupta să punem cât mai repede în aplicare proiectul anunțat de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: Centrul de arși de la Târgu Mureș, cu paturi pentru pacienți în stare critică și locuri de terapie intermediară, îngrijire post-operatorie, secție ATI și 25 de săli de operații.

Este nevoie de un front comun al tuturor instituțiilor. Iar politicienii trebuie să găsească soluții, înainte de a căuta vinovați. Vânătoarea de vrăjitoare nu șterge lacrimi și nu ne aduce morții înapoi.

Senator Cristian Chirteș

(Comandat de Partidul Național Liberal – Organizația județeană Mureș, executat de SC Zi de Zi Events SRL, prin www.zi-de-zi.ro, Cod Mandatar Financiar 11200025)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE