Weekendul Black Friday 2020 în România – vezi cele mai mari reduceri din acest an și află cât timp te poți bucura de reduceri și oferte Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 642 Vizualizări

Weekendul Black Friday 2020 în România – vezi cele mai mari reduceri din acest an și află cât timp te poți bucura de reduceri și oferte

Așa cum ne-am obișnuit în ultimii 10 ani, în luna noiembrie a fiecărui an se dă startul ofertelor și reducerilor masive pentru toate categoriile de produse disponibile în marile magazine din țară, dar și din întreaga lume. Anul acesta data stabilită la nivel național este vineri, 13 noiembrie, fiind o zi așteptată de sute de mii de români. Numărătoarea inversă a început deja, fiind doar un pas până la o nouă Ediție Black Friday care se anunță a fi lider în materie de cumpărături online.

Anul acesta este deosebit din mai multe puncte de vedere, mai ales că întregi lanțuri de magazine au început deja campania reducerilor de mai bine de două săptămâni și alți giganți în materie de vânzări anunță campanii prelungite, cu sute de mii de produse în ofertă. Aproape că-i imposibil să nu reușești să bifezi o mare parte din produsele de pe listă, mai ales dacă ți-ai pregătit deja coșul de cumpărături dinainte.

Unde găsim oferte Black Friday? Magazine, Black Friday oferte, reduceri și categorii de produse

             Vestea bună este că foarte multe magazine au avut și vor avea o campanie prelungită de Black Friday, așa că ai mai multe șanse să prinzi în coșul tău de cumpărături absolut tot ceea ce îți dorești pentru tine și familia ta! Consultă orice Black Friday catalog online de oferte și bucură-te de ofertele și reducerile din perioada următoare!

             Se pare că lider în materie de cumpărături este eMAG, care a început campania Black Friday 2020 la ora 7:37 cu peste 260.000 de vizitatori, fiind cu 18% mai mulți decât în ediția din anul precedent. S-au comandat peste 55.000 de produse în primele 1- minute, iar stocurile au fost suplimentate pe măsura cererii vizitatorilor. Cumpărăturile au depășit 312 milioane de lei de la startul reducerilor, localitățile de unde s-au plasat cele mai multe comenzi fiind București, Cluj și Sibiu. În eMAG catalog online de oferte poți găsi produse din categorii variate, de la produse IT, la produse de înfrumusețare și îngrijire personală, dar și produse pentru casă sau electrocasnice. Ediția eMAG Black Friday 2020 îți pregătește surprize pe parcursul derulării evenimentului, așa că fii cu ochii pe electronice, electrocasnice, smartphone-uri, laptop-uri și alte gadget-uri de ultimă generație, dar și produse de igienă și dezinfectante, măști de protecție, articole pentru casă, jucării, produse cosmetice, articole vestimentare și multe altele.

             Dacă încă nu ai găsit cadourile potrivite pentru tine și familia ta, Douglas vine în întâmpinarea ta, cu o categorie vastă de produse cosmetice, parfumuri, produse de îngrijire personală și igienă. Fie că ai pus ochii pe un gloss potrivit gusturilor tale, fie că îți dorești un parfum elegant pentru mama ta, sau o trusă de cosmetice care să o înlocuiască pe cea veche, la Douglas oferta este una care te va încânta! Profită de ediția Douglas Black Friday și nu rata reducerile din perioada următoare!

             Black Friday 2020 se anunță a fi o ediție prelungită, așa că bucură-te și de alte cataloage cu reduceri și oferte pe care le găsești în același loc, pentru magazinele: Notino, Dedeman, Altex, Flanco, Media Galaxy, InterSport, Cora, Selgros, evoMAG, epantofi.ro, CEL.ro, PC Garage și multe altele. 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE