Home / Administratie / Acord de mediu revizuit pentru ”Autostrada Târgu Mureș – Ogra și drum de legătură”

Acord de mediu revizuit pentru ”Autostrada Târgu Mureș – Ogra și drum de legătură”

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA anunță publicul interesat asupra luării deciziei de actualizare a acordului de mediu nr. 5 din 15 octombrie 2014 revizuit cu Decizia etapei de încadrare nr. 1790 din 4 aprilie 2016 pentru proiectul ”Autostrada Târgu Mureș – Ogra și drum de legătură”, amplasat în intravilanul și extravilanul municipiului Târgu Mureș, orașului Ungheni și comunelor Cristești și Gheorghe Doja, ca urmare a modificărilor apărute pe teritoriul administrative al acestor localități.

Potrivit unui comunicat, decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la adresa web apmms.anpm.ro și cnadr.ro, iar observațiile publicului pot fi trimise prin poștă, la adresa Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, strada Podeni nr. 10 din Târgu Mureș, la numărul de fax 0265-314.985 sau la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Arme deținute ilegal descoperite la o percheziție!

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș au anunțat vineri, 27 noiembrie, că două arme …