Americanii de la Cognizant au deschis un nou centru în România! Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 806 Vizualizări

Americanii de la Cognizant au deschis un nou centru în România!

Potrivit www.zcj.ro, Cluj – Napoca se numără printre orașele în care grupul de software cu sediul central în Statele Unite ale Americii a activat studiouri în acest an, ajungând la 2000 de angajați în România, devenind unul dintre cei mai mare angajatori de tehnologie din țară, prin înrolarea a 400 de ingineri software, de la începutul acestui an.

Cognizant Softvision România – CSR a crescut exponențial de la achiziția sa de către americani în 2018, iar alte centre au fost deschise la București, Timișoara, Iași și Baia Mare.

,, CSR și-a extins business-ul cu 40 de clienți noi în 2020, din servicii financiare, asistență medicală, educație, industrii de bunuri de larg consum, business-uri care caută să își îmbunătățească ofertele digitale în urma COVID-19. Cognizant Softvision dezvoltă soluții și produse digitale complete care conectează marile branduri ale lumii cu consumatorii finali, având o echipă de 3.000 de profesioniști în domeniul dezvoltării de produse software: într-o rețea de studiouri globale din nouă țări”, informează sursa menționată.

Societatea clujeană Softvision înregistra în anul  2019 afaceri de 360 de milioane de lei și un profit de 27 de milioane.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE