Home / Invatamant / Colegiul Agricol ,,Traian Săvulescu” angajează administrator financiar!

Colegiul Agricol ,,Traian Săvulescu” angajează administrator financiar!

Conducerea Colegiului Agricol ,,Traian Săvulescu” din Târgu Mureș organizează un concurs în data de 27 noiembrie, pentru ocuparea postului de administrator financiar cu normă întreagă, pe parcursul unei perioade nedeterminate.

Conform unui anunț publicat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, www.edums.ro, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale: cetățenia română sau cetățenia altor state membre ale UE și domiciliul stabil în România, cunoașterea limbii române, scris și vorbit, capacitate deplină de exercițiu, stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberată de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate, îndeplinește condițiile de studii și, după caz, de vechime sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs, nu are antecedente penale.

Concursul constă în următoarele probe: depunerea dosarelor de înscriere până în data de 25 noiembrie, începând cu ora 8.00, evaluarea dosarelor și afișarea rezultatelor în data de 26 noiembrie la ora 10.00, proba scrisă în data de 27 noiembrie la ora 8.00, proba practică în data de 27 noiembrie la ora 12.00 și interviul în data de 27 noiembrie la ora 14.30.

Dosarul fiecărui candidat trebuie să conțină următoarele documente: cerere de înscriere la concurs adresată conducerii unității, curriculum vitate, model European, în conformitate cu modelul prevăzut de Hotărârea Guvernului, nr.1021/2004, copia actului de identitate, copie xerox după actele de studii, copia carnetului de muncă, conformă cu originalul sau după caz o adeverință care să ateste vechimea în muncă, în meserie și în specialitatea studiilor, Raport Revisal, cazier judiciar, adeverință medicală, care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată de către medicul de familie sau de către unitățile sanitare abilitate.

Informații suplimentare despre concrus pot fi obținute la următoarea adresă web: https://www.edums.ro/2020-2021/6687%2006%2011%202020.pdf.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Deputatul Vass Levente (UDMR), a 7-a inițiativă legislativă medicală care devine lege

Monitorul Oficial al României a publicat vineri, 20 noiembrie, Legea pentru completarea Legii drepturilor pacientului …