Sprijin pentru agenții economici din domeniul HoReCa! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 493 Vizualizări

Sprijin pentru agenții economici din domeniul HoReCa!

S-a lansat programul de finanțare Eletric – Up, prin care operatorii economici din domeniul HoReCa pot primi câte 100.000 de euro pentru montarea de panouri solare și stații de alimentare a automobilelor electrice.

Obiectul acestui program îl reprezintă finanțarea intreprinderilor mici și mijlocii, dar și a operatorilor economici din domeniul HoReCa, pentru instalarea sistemelor care folosesc surse regenerabile de energie, nepoluante, dar și pentru instalarea a cel puțin o stație de reîncărcare pentru vehicule electrice și electrice hibrid plug – in, cu minim două puncte de încărcare.

Programul are ca scop creșterea gradului de utilizare a surselor regenerabile de energie, îmbunătățirea calității aerului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, stimularea utilizării autovehiculelor electrice și electrice hibrid plug – in, dar și dezvoltarea transportului ecologic cu emisii reduse de gaze cu efect de seră.

Sumele necesare implementării programului se asigură anual de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, iar în primul ciclu de finanțare, suma necesară implementării programului este de maximum 476 de milioane lei.

Pentru mai multe informații despre acest program, cei interesați pot accesa Ghidul de finanțare la următorul link: http://energie.gov.ro/wp-content/uploads/2020/11/Ghid-finantare-PV-10.10_v3-1.pdf.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE