Home / Reviste / Iernut / Anunț important despre activitatea pieței din Iernut!

Anunț important despre activitatea pieței din Iernut!

Piața săptămânală din orașul Iernut își reia activitatea începând de vineri, 20 noiembrie, și pentru alte activități comerciale, cu excepția comercianților care desfășoară activități de alimentație publică, comerț cu cereale, animale, păsări și pești.

Potrivit reprezentanților Primăriei orașului Iernut, toți utilizatorii pieței, atât comercianții cât și vizitatorii, vor purta obligatoriu mască de protecție în incința pieței, iar la intrarea în piață se vor lua măsuri de limitare a accesului persoanelor în situația în care se creează aglomerări, pentru a se putea respecta distanțarea fizică. Totodată, agenții economici vor respecta toate măsurile de prevenire a infectării cu COVID-19 și vor asigura dezinfectant pentru utilizatorii standurilor.

Programul de funcționare a pieței va fi în fiecare zi de vineri, între orele 7.00 – 12.00, iar accesul comercianților în piața săptămânală se va permine începând cu ora 6.00.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Mircea Stoian distins cu Fibula de la Suseni

Dr. Mircea Stoian, șeful Secției ATI din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș, a fost premiat, …