Home / Administratie / Audiențe telefonice și online la Primăria Sărmașu

Audiențe telefonice și online la Primăria Sărmașu

Conducerea Primăriei orașului Sărmașu din județul Mureș aduce la cunoștința cetățenilor restrângerea activității cu publicul, în actualul context epidemiologic și pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2, astfel încât, audiențele se vor desfășura telefonic sau online.

Potrivit informațiilor furnizate pe pagina de Facebook a instituției, ,,audiențele la primar și viceprimar vor fi exclusiv telefonic la numerele: 0749-333.616, 0265-421.855 interior 102, primar Botezan Valer, în intervalul orar 10.00 – 12.00, 0740-249.590, 0265-421.855 interior 103, viceprimar Trombițas Jolan, în intervalul orar 9.00 – 13.00.

,,Se recomandă ca cererile pentru eliberarea de documente, formulare, petițiile, declarațiile și solicitările de clarificări, însoțite de documentele în susținere, să se transmită exlusiv prin mijloace de comunicare prevăzute de lege, respectiv prin poștă la adresa: Primăria oraș Sărmașu, strada Republicii nr. 63, județul Mureș, prin fax la numărul 0265-421.018 sau prin e-mail la adresa primaria@sarmasu.ro sau sarmasu@cjmures.ro, a precizat Valer Botezan, primar al orașului Sărmașu”, au transmis reprezentanții Primăriei orașului Sărmașu.

De asemenea, cetățenii au posibilitatea de a contacta conducerea Primăriei orașului Sărmașu online, pe Pagina de Facebook a instituției.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Incertitudine privind finanțarea investițiilor pentru sistemul sanitar din Mureș

Mai multe obiective de investiții majore, la cele mai importante unități sanitare din județul Mureș, …