Home / Politic / Ervin Molnar: ”Dezvoltăm România! Dezvoltăm Mureșul”

Ervin Molnar: ”Dezvoltăm România! Dezvoltăm Mureșul”

Zi de zi suntem nevoiți să plătim pentru greșelile trecutului și constatăm, consternați, că nu doar sistemul sanitar se află în colaps, ci și infrastructura de transporturi, agricultura, turismul. Ne aflăm, în acest moment, în postura de a lăsa în urmă lucrurile care ne-au ținut pe loc și de a dezvolta Târgu Mureșul și România. Primii pași deja au fost făcuți: este pentru prima dată când România, prin demersurile Guvernului Liberal, dispune de alocări majore de fonduri care vor putea fi investite în toate domeniile deficitare. Pentru a putea îndeplini acest lucru este esențial ca, pe 6 decembrie, românii să vină la vot cu încredere. Democrația înseamnă alegeri, democrația înseamnă puterea cetățeanului de a decide cine să-l reprezinte. Partidul Național Liberal oferă românilor garanții, certitudini, competență, seriozitate, viziune, parteneriate strategice, fructificarea pozițiilor pe care le are România în toate structurile internaționale. Tocmai de aceea fac un apel către toți târgumureșenii și mureșenii să nu lase viitorul lor în mâna celor care au demonstrat că singurul scop este să fure și să își apere propriile interese. Pe 6 decembrie avem cu toții șansa de a scăpa de PSD, acest partid dinastie care a condamnat timp de 7 ani județul Mureș și România la subdezvoltare și nepotism.

Vom reuși să transformăm țara, orașul și județul nostru așa cum o indică și sloganul pe care îl folosim în această campanie: Dezvoltăm România! Dezvoltăm Târgu Mureșul! Dezvoltăm Mureșul! Reușim! Împreună!

Ervin Molnar, președintele PNL Târgu Mureș

(Comandat de Partidul Național Liberal – Organizația județeană Mureș, executat de SC Zi de Zi Events SRL, prin www.zi-de-zi.ri, Cod Mandatar Financiar 11200025)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Prefectul Mara Togănel, mesaj pentru mureșeni: ”Lupta împotriva pandemiei este o muncă de echipă!”

În această săptămână, s-a înregistrat o scădere ușoară a ratei de incidență a cazurilor pozitive …