Home / Administratie / Condiții pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României la Târgu Mureș

Condiții pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României la Târgu Mureș

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Târgu Mureș a adoptat într-o ședință care a avut loc în data de 17 noiembrie, o serie de măsuri cu privire la limitarea răspândirii virusului SARS – COV-2, iar suplimentar, s-au stabilit și măsurile cu privire la organizarea ceremoniei cu prilejul Zilei Naționale a României.

,,Se permite organizarea ceremoniilor oficiale dedicate Zilei Naționale a României  în municipiul Târgu Mureș, cu participarea a cel mult 100 de persoane, fără participarea publicului și cu respectarea, în conformitate cu dispozițiile articolului 1 punctul 20 din anexa nr. 3 atașată Hotărârea Guvernului României nr. 967/12 noiembrie 2020, următoarelor măsuri: purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, de către toți participanții; dezinfectarea obligatorie a mâinilor, pentru toate persoanele care sosesc în spațiul delimitat în care se desfășoară ceremonia; menținerea distanței fizice de minimum 1 metru între participanți și asigurarea unei suprafețe de minimum 4 mp/persoană, acolo unde este posibil, precum și delimitarea prin semne vizibile a perimetrului;  aplicarea regulilor de igienă colectivă și individuală pentru prevenirea contaminării și limitarea răspândirii virusului SARSCoV-2; efectuarea triajului observațional și dezinfectarea obligatorie a mâinilor, pentru toate persoanele care intră/ sosesc în spațiul în care se desfășoară ceremonia și durata ceremoniei este de maximum o oră”, se menționează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu Mureș.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Mircea Stoian distins cu Fibula de la Suseni

Dr. Mircea Stoian, șeful Secției ATI din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș, a fost premiat, …