Home / Politic / Guvernul Orban, acuzat că a copiat de la PSD Legea serviciilor de telemedicină

Guvernul Orban, acuzat că a copiat de la PSD Legea serviciilor de telemedicină

Partidul Social Democrat (PSD) a depus Proiectul de Lege pentru acordarea de servicii medicale la distanţă prin telemedicina, a anunțat joi, 19 noiembrie, pe pagina sa de Facebook, conf. univ. dr. Florin Buicu, președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților.

Potrivit deputatului social-democrat, ”proiectul a fost aprobat de Senat și se află în Camera Deputaților în calitate de cameră decizională” și ”a primit avize de la comisiile pentru drepturile omului, tehnologia informației, egalitate de șanse între femei și bărbați, parcurgând traseul dezbaterilor in aceste comisii.”

„Fiind un proiect important a primit numeroase propuneri din partea organizatiilor nonguvernamentale, organizațiilor profesionale, industriei din domeniu (AmCham, ARPIM, ADRFR, PALMED, UNSAR) pentru a reglementa toate aspectele ce pot apare.

Ce face guvernul Orban? Vine cu o Ordonanță de Urgență pentru reglementarea serviciilor de telemedicină discutată azi în guvern. (https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2020/11/OUG-3.pdf). Da, în guvern, și nu cu specialiștii. Dacă ar fi discutat cu specialiștii ar fi primit și propunerile acestora de modificare. Ne bucura faptul că guvernul Dreptei Unite ORBan copiază ideile PSD, dar măcar să le copieze corect. Dacă nu copiază corect, ca la telefonul fără fir, să nu se mire că le iese prost. Dacă mai era nevoie de o dovadă de incompetență… PNL o dovedește, din nou”, a precizat conf. univ. dr. Florin Buicu.

(Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația județeană Mureș, executat de SC Agridor Media SRL, prin www.zi-de-zi.ro, Cod Mandatar Financiar 11200020)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Roxana Maria Chitic distinsă cu Fibula de la Suseni

Roxana Maria Chitic, studentă a Institutului Medico-Militar București, Secția de pregătire medico-militară Târgu Mureș a …